До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки року: яких кардинальних змін зазнали зачіски знаменитостей

Як змінювалися зачіски знаменитостей у 2021 та хто із зірок зробив найяскравішу hair-трансформацію, — у матеріалі vogue.ua

2021 став роком, коли ослаблення карантину спонукало зірок на експерименти з волоссям. Цілковита відмова від фарбування в ім’я сивини, вогняно-червоний або насичений коричневий стали початком трансформацій. Одні схопилися за ножиці й вибрали чубчик; інші віддали перевагу важкій артилерії — і стрижці wolf.

Реклама

Біллі Айліш очолила рейтинг найяскравіших змін у кольорі волосся. Співачка змінила фірмові зелені кучері на крижаний блонд і прикрасила обкладинку британського Vogue в новому образі.

Трохи згодом вона знову змінила колір волосся й пофарбувала його в каштановий, за прикладом Аріани Гранде й Белли Гадід.

До найпомітніших перетворень зірок можна зарахувати каштановий боб Белли Гадід.

Співачка Кейлані зробила авангардне фарбування в чорному й платиновому тонах — і в такий спосіб ознаменувала повернення моди на гранжевий шик 90-х.

Стрижки Кортні Кардаш’ян і Віллоу Сміт очолюють рейтинги найепатажніших. Кортні попрощалася з фірмовими вільними кучерями, щоб освіжити імідж.

Віллоу поголила волосся під час живого виконання гіта 2010 року "Whip my hair". Стрижка Сміт символізує кінець ери, святкує епоху новонабутої мудрості й можливостей.

Флоренс П’ю віддала перевагу коричневому "біксі" (поєднання піксі й бобу).

Розглядаємо найсерйозніші трансформації зачісок знаменитостей у 2021 році.


Текст: Michella Ore
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.