До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бежева симфонія: що таке інстаграмний макіяж

Інстаграмний макіяж — один з головних маркерів останньої б’юті-декади. Нанесений у бежевій гамі, він може мати розкішний вигляд.

Сукня з бавовни й шовку, DOLCE & GABBANA; каблучка, рожеве золото, біле золото, празіоліт, каблучка, рожеве золото, біле золото, топаз, каблучка, біле золото, рожеве золото, аметист, сережки, біле золото, празіоліт, діаманти, все — POMELLATO

Інста-макіяж популяризували інфлюенсерки, серед яких головна роль належить Кім Кардаш’ян. Його також пропагувала візажистка Худа Каттан, яка спочатку демонструвала власні образи, а потім створила бренд косметики Huda Beauty, що став шалено популярним.

Реклама

Відмітна ознака інста-макіяжу — його перебільшена, майже гротескна ідеальність. Всі лінії вивірені; текстури — оксамитові й матові.

Шкіряні сорочка й штани, все — BARBARA BUI; сережки, рожеве золото, кольє, рожеве золото, все — CARTIER

Жорсткий контуринг, вивірені до сотої частки міліметра стрілки, зведені в абсолют брови. Окрема історія — губи: візажист намагається максимально їх збільшити, для чого використовує тілесну помаду й олівець у тон, яким упевнено заходить за контур.

Бавовняна сукня, ALEXANDER MCQUEEN; кольє, жовте золото, годинник, рожеве золото, діаманти, все — CARTIER

Фірмовий прийом Кайлі Дженнер, що давав їй змогу тривалий час водити публіку за ніс, адже вона запевняла, що саме косметиці зобов’язана своїм пухким ротом, а ніяк не філерам з гіалуроновою кислотою.

Шовкова сукня, ALBERTA FERRETTI; браслет, жовте золото, каблучка, жовте золото, все — CHOPARD

Над подібними образами заведено іронізувати, але ми все ж наполягаємо: люди мають право на самовираження. І якщо для цього їм потрібен розкішний монохромний бежевий макіяж, то чому б ні.

Трикотажна сукня, FENDI; браслет, рожеве золото, POMELLATO; каблучка, сталь, позолота, LILOU; сережки, перли, власність моделі

Модель: Nabilla Vergara @nabilla

Фото: Luis Monteiro @luismonteirophotography

Стиль: Oretta Corbelli @orettac

Зачіски: Paul Duchemin @paulduchemin

Макіяж: Ido Raphael @idoraphaelmakeup

Координація: @ablasofy @aleen_agency

Виробництво: Project PR @projectpr__

Ретуш: Miguel Barbera @miguel_barbera

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.