До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021: 6 головних streetstyle-трендів року

Vogue.ua і далі підбиває підсумки 2021 року. Цього разу ми зібрали 6 головних streetstyle-трендів на минулих Тижнях моди в Парижі, Мілані, Лондоні та Нью-Йорку.

Стьобані речі

<b>стеганые стрит</b>

Реклама

Хоча стьобані деталі вже були помітним трендом минулих сезонів, вони як і раніше зберігають свій новаторський дух. На вулицях модних столиць майоріла безліч стьобаних пуховиків, пальт, курток, жилетів, спідниць та аксесуарів. 2021 був особливо вдалим роком для стьобаних речей, але вони також мають усі шанси залишитися в гардеробах модниць і в наступному році.

В’язані жилети

<b>вязаные жилеты стрит</b>

Образи в стилі препі були майже в усіх колекціях модних брендів цього року. Саме ця помітна тенденція дала в’язаним жилетам нову хвилю популярності. У 2021 модниці активно вибирали об’ємні моделі зі спущеною лінією плечей, варіанти, прикрашені принтами в ромби або "шахівницю", з високим коміром або V-подібним викотом.

Джинси з вирізами

<b>джинсы с вырезами стрит</b>

Особливий попит джинси з вирізами мали влітку. Тоді такі ефектні моделі швидко заполонили стрічки соціальних мереж і завоювали серця streetstyle-зірок. Модниці стилізували їх з куртками з деніму, oversize-блейзерами та вкороченими джемперами.

Зелений колір

<b>зеленый цвет стрит</b>

Якщо й можна вирізнити головний колір 2021 року за версією фотозвітів з вулиць модних столиць, ним точно стане зелений. Соковитий відтінок регулярно з’являвся повсюдно. Блузи, штани, сукні, жакети, топи, забарвлені в зелений, змогли додати яскравих барв у гардероби модниць. Подивимося, чи зможе яскравий зелений з такою самою регулярністю з’являтися в стрічках Instagram у наступному році.

Чоботи-ботфорти

<b>сапоги-ботфорты стрит</b>

Услід за чоботами-трубами в нинішній осінньо-зимовий сезон стали популярними чоботи-ботфорти — взуття вище від колін, яке повторює силует. Цього року в особливій пошані серед модниць були моделі базових відтінків, як-от білі, коричневі або чорні. Однак не залишилися непоміченими й сміливіші забарвлення: срібні, золотисті та принтовані.

Яскраво-блакитний відтінок

<b>ярко-голубой стрит</b>

Завершальним у списку головних streetstyle-трендів року, що добігає кінця, стане яскравий блакитний — головний побратим і водночас конкурент зеленого кольору. Цієї зими він має всі шанси продовжити свою переможну ходу вулицями модних столиць. Радимо надихнутися образами зірок стритстайлу й додати до власних гардеробів пальто, брючний костюм та аксесуари в цьому свіжому відтінку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.