До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Poster Girls: нова капсульна колекція Prada

Показ Prada сезону осінь-зима 2017/2018 відбувся у приміщенні, стіни якого були прикрашені постерами до фільмів "Місто жінок" та "За склом", а також ілюстраціями до роману Ірвінга Шульмана The velvet knife. Створив нових poster-girl легендарний американський художник та ілюстратор Роберт Макгнніс.

Ефектні плакати художника Роберта Макгінніса розпочали нове життя, переїхавши на бавовняні футболки з капсульної колекції, а також на вишневі сукні і спідниці, оздоблені пір'ям марабу.

Реклама

Роберт Макгінніс – людина, яка створила численні плакати в кіно. У його портфоліо – постери до класичних новел про Джеймса Бонда "Живи та дай померти" і "Діаманти залишаються назавжди", а також до "Барбарелли" і "Сніданку у Тіффані". Для плакатів Prada, Макгінніс створив фантастичних жінок, поєднавши зображення з текстом. З 28 липня 2017 року колекцію вже можно придбати на сайті Prada.

Читайте також:

Як сучасне мистецтво впливає на вуличну моду

Нова хвиля: перша колекція Шейна Олівера для Helmut Lang

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.