До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова хвиля: перша колекція Шейна Олівера для Helmut Lang

Усю колекцію Шейна Олівера з Hood By Air для легенди 1990-х Helmut Lang можна буде побачити 11 вересня 2017 року на показі в Нью-Йорку. А оцінити перші кадри рекламної кампанії висхідної зірки нью-йоркської модної сцени можна вже зараз на сайті бренду. Виконавчий директор бренду Ендрю Роузен та редактор Ізабелла Берлі сьогодні запустили його нову версію та опублікували кампейн колекції Олівера. Саме Берлі, яка також є головним редактором журналу Dazed & Сonfused, запропонувала Шейну Оліверу стати першим запрошеним дизайнером у Helmut Lang.

Шейн Олівер

Зйомки провів Ітан Джеймс Грін, а головними героями стали порноактриса Трейсі Лордс, письменниця Кріс Краус, художниця-перформансистка Кембра Пфалер, маленька активістка Марі Копені, модель та захисниця біженців Алек Век, а також художник-графік Нікі Рет.

Реклама
Дара и Алек Век

До речі, кадр з Трейсі Лордс повторює сюжет з номеру журнала Details за травень 1995 року, присвячений сексу, з актрисою на обкладинці. Вбрання було створене спеціально для Трейсі – футболка з її іменем, яке написали неправильно, а потім виправили. Сам Гельмут Ланг покинул власну марку і взагалі індустрію в 2005-му, через розголоси з власниками бренду з Prada Group. Після цього за створення жіночих і чоловічих колекцій відповідали Ніколь та Майкл Соловос, але колишнього успіху Helmut Lang це не принесло.

Трейсі Лордс


"Для мене було особливо важливо відновити ту спільноту, що раніше крутилося навколо Гельмута, – сказала Ізабелла Берлі, – він був оточений творчими людьми — художниками, стилістами, письменниками". Саме Ізабелла відповідала за кастинг моделей для зйомки.

<b>helmut lang</b>

Читайте також:

Зоряний шлях: рекламна кампанія Gucci осінь-зима 2017/18

Таємні знаки: лукбук Lake Studio осінь-зима 2017/18

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.