До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найошатніші сукні осінь-зима 2021/2022

До новорічних свят залишилося трохи більш як місяць, а до передсвяткових корпоративів і тематичних вечірок — і зовсім лічені тижні. Пропонуємо не гаяти часу й уже замислитися про вибір ошатних образів, на які так багаті колекції осінь-зима 2021/2022. Цього сезону зустрічати Новий рік дизайнери радять у найошатніших сукнях. Це можуть бути розшиті сотнями мерехтливих леліток образи, вбрання у відтінках золота й срібла, оксамитові сукні, сміливі напівпрозорі, варіанти з декором у вигляді блискучих кристалів або ніжного пір’я, а також сукні з анімалістичними принтами. Vogue.ua зібрав повний гід святковими сукнями цього сезону.

Alberta Ferretti
Срібло й золото

Напередодні головної новорічної вечірки традиційно триває ще дуже багато різних світських заходів з блискучим дрес-кодом. Сукні відтінку дорогоцінних металів не тільки засвідчать знання модних трендів, а й впишуться у формат урочистих заходів. Цього сезону Versace пропонують одягати ефектну мінісукню золотого відтінку в парі з атласними туфлями на платформі, які очолюють список найбажаніших покупок осені. Тим часом Michael Kors Collection показали лаконічну срібну сукню, яку легко подружити з білим жакетом вільного крою й вишуканими босоніжками. У колекції Alexandre Vauthier ви знайдете принадне вбрання відтінку хромованого срібла, а в Alberta Ferretti — золоту сукню, гідну червоної доріжки.

Реклама
Michael Kors Collection
Alberta Ferretti
Versace
Alexandre Vauthier
Пір’я

Екстравагантне пір’я — один з головних трендів цього сезону. Раніше ми бачили, як дизайнери прикрашали ними теплі светри, подоли спідниць і суконь, а потім — як streetstyle-зірки підхопили тенденцію й запровадили делікатний декор у повсякденний гардероб. Мабуть, пір’я — єдиний конкурент срібних і золотих суконь за рівнем святковості у новорічну ніч. Тож, якщо душа потребує свята, вибирайте пухнастий яскраво-кораловий образ Bottega Veneta, вечірню довгу сукню Valentino або грайливе й провокаційне вбрання Saint Laurent.

Valentino
Bottega Veneta
Saint Laurent
Лелітки

Новий рік — одне з тих свят, коли можна дозволити собі абсолютно все. Якщо вам дуже подобаються сукні з блискучими лелітками, але ви не знаєте куди їх одягнути, щоб ваш образ мав доречний вигляд, ця вечірка — можливість блищати якнайяскравіше. Цього сезону в тренді лелітки найрізноманітнішого калібру: від дрібного мерехтливого ​​розсипу до яскравих, виразних елементів. Вибирайте сяйливу сукню з відкладним коміром з колекції Carolina Herrera. Силует у стилі baby-doll і модний синій відтінок — те, що вирізнить вас із натовпу. Придивіться до елегантної срібної сукні Rodarte, виготовленої в білизняному стилі, або спокусливого вбрання Alessandra Rich з ефектним V-подібним декольте в стилі 1980-х.

Carolina Herrera
Rodarte
Alessandra Rich
Напівпрозорі

Мереживо, сітка, шовк і шифон заправляють балом у новорічну ніч. Пропонуємо забути про комплекси й упередження, і придивитися до напівпрозорих фактур цього сезону, адже коли як не тепер потішити себе оригінальними виходами. Зробіть ставку на мереживну сукню Gucci з пухнастими рукавами, спробуйте приміряти делікатний образ із чорного шовку Valentino або вдягніть вбрання Giambattista Valli — напівпрозору сміливу й водночас романтичну сукню з вишуканим бантом на грудях і талії.

Gucci
Valentino
Giambattista Valli
Оксамит

Яка ж вечірка без оксамитових суконь, які давно полюбили знаменитості на червоних доріжках. Згадайте Галь Гадот у короткій сукні із заходом Miu Miu, прикрашеній кристалами Swarovski й пір’ям марабу на рукавах, або вихід Гейлі Бібер в оксамитовій сукні до підлоги Alessandra Rich з мереживними вставками, знімки якої буквально облетіли весь інтернет. Якщо ви ще сумніваєтеся, яку сукню вдягнути на новорічний корпоратив, вибір очевидний. Наші лідери представлені в колекціях: Paco Rabbane, Isabel Marant і Alessandra Rich.

Paco Rabbane
Alessandra Rich
Isabel Marant
Кристали

Цього року стати королевою вечірки досить просто — треба лише підібрати правильну сукню. Якщо зробите ставку на сукні з декором у вигляді розсипу кристалів або хаотично розміщених самоцвітів, ви точно не помилитеся. Бонус такого вибору: нема потреби в додаткових прикрасах, оскільки сукня перебирає всю увагу на себе. Ось кілька свіжих рішень: сукня Dolce & Gabbana, виготовлена за принципом кольчуги, тільки замість великих ланок бренд запропонував блиск каменів, чорне міні David Koma з оздобленням у вигляді блискучих кристалів або вбрання з пишною спідницею і великим коштовним камінням Erdem.

Dolce & Gabbana
David Koma
Erdem
Леопардовий принт

Анімалістичні принти знову повернулися на модну арену в колекціях осінь-зима 2021/2022. Забарвлення зебри, тигра й змії прикрасило вечірні жакети, вовняні пальта й спідничні двійки, але найпопулярнішим став принт леопарда — від класичного прочитання до кольорових варіантів. Dolce & Gabbana продемонстрували силуетну сукню червоно-чорного відтінку, Lanvin зробили ставку на елегантну сукню у звичному забарвленні хижого звіра, а Roberto Cavalli освідчилися в любові шовковому образу.

Dolce & Gabbana
Lanvin
Roberto Cavalli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.