До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гейлі Бібер в Alessandra Rich

Цього літа Гейлі Бібер і далі дивує шанувальників серією стильних виходів. Наприклад, нещодавно модель продемонструвала slip-dress у стилі 1990-х з колекції Nensi Dojaka, звабливу сукню з відкритою спиною Dundas та елегантне вбрання з вирізом на талії Brandon Maxwell. Тепер же Гейлі вибрала не менш розкішний образ для вечірки в Західному Голлівуді, присвяченої артаукціону, який влаштував її чоловік Джастін. Гейлі вдягнула оксамитову сукню до підлоги Alessandra Rich з мереживними вставками, які додавали пікантності образу. За допомогою цього вбрання Бібер продемонструвала свіжий погляд на офіційний дрес-код black tie.

Гейлі Бібер у сукні Alessandra Rich

Вечірня сукня з колекції Alessandra Rich осінь-зима 2021/2022, що була натхнена свободою і творчістю 1970-х, сповнена спокусливих речей, які так і хочеться приміряти, зокрема й ця сукня Гейлі. Вбрання м’якої текстури, з довгими пишними рукавами й викотом у формі серця робило образ Гейлі трохи фантазійним, однак зухвала фактура спідниці, крізь яку було видно відблиски на ногах, мала відверто сексуальний вигляд. Алессандра Річ — одна з улюблених дизайнерів королівської сім’ї, але нині вона показала себе з іншого, сміливого боку. Поки герцогиня Кембриджська вибирає сукні зі складками в горошок, новий сезон Alessandra Rich створений для жінок, які хочуть виходити на вулицю, як Гейлі.

Гейлі Бібер у сукні Alessandra Rich
Alessandra Rich осінь-зима 2021/2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.