До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів, як носити звіриний принт цієї осені

Анімалістичні візерунки знову повернулися на модні подіуми цього сезону осінь-зима 2021/2022. Забарвлення зебри, леопарда, тигра й змії впевнено розмістилися на осінніх пальтах, чоловічих бомберах, широких штанах, класичних спідницях-олівцях, струмливих сукнях, затишних кардиганах і вечірніх топах. Однак багато дівчат досі обминають речі з хижими принтами. Через занадто яскраве забарвлення й погану славу в минулому, здається, що носити одяг зі звіриними візерунками непрактично. Поспішаємо розвінчати цей міф, адже цієї осені речі з анімалістичними орнаментами легко вживаються з іншими речами й показують ваше знання модних трендів і сміливість носити їх. А щоб простіше було вписати цей ефектний патерн до власного гардероба, Vogue.ua зібрав п’ять способів, як носити звіриний принт цієї осені.

Etro
З об’ємними однотонними речами

Модні бренди цієї осені вирішили повернути колишню славу звіриному принту, однак тепер дизайнери радять носити хижі візерунки з однотонними речами. Найліпший спосіб вписати анімалістичний орнамент до власного гардероба — поєднати ефектну спідницю у звіриний принт з об’ємним монохромним верхом. Погляньте, як ненав’язливо визирає леопардова спідниця з-під довгої в’язаної жилетки в колекції Max Mara або як легко вписати мініспідницю із забарвленням зебри Michael Kors Collection до повсякденного гардероба — вам лише знадобиться базовий чорний джемпер.

Реклама
Max Mara
Michael Kors Collection
Christian Dior
Соло

Анімалістичні візерунки — сміливий спосіб заявити про себе й самовиразитися серед оточення. У колекціях дизайнерів ви зможете знайти сотні речей зі звіриним принтом, який можна носити соло. Серед них — вечірні сукні Dolce & Gabbana, осінні кейпи Lanvin і ділові спідничні костюми Michael Kors Collection. До слова, у першому варіанті днями з’явилася Шерон Стоун у Нью-Йорку на прем’єрі фільму "Очі Теммі Фей". Актриса вибрала яскраво-жовту версію леопардової сукні італійського творчого дуету Стефано Габбани і Доменіко Дольче.

Lanvin
Michael Kors Collection
Dolce & Gabbana
З джинсами або штанами

Хижі принти можуть мирно сусідити з базовими джинсами або штанами. Завдяки тому, що утилітарність деніму врівноважує яскравість котячих принтів, такі образи можна носити щодня. Подивіться, як дизайнери вміло стилізують речі з анімалістичними орнаментами у своїх колекціях. Наші лідери представлені в колекціях Christian Dior, R13, Fendi.

R13
Fendi
Christian Dior
Вечірній вихід

Щоб запам’ятатися серед сотень гостей на вечірці, не обов’язково вдягати помітні сукні або незвичайні брючні костюми, досить буде одного елемента з анімалістичним принтом. Наприклад, ви можете вдягнути шкірні штани та сріблястий блейзер з леопардовим забарвленням Tom Ford, доповнити спідничний костюм вечірнім пальтом зі звіриними слідами Roberto Cavalli або в пару до ошатної спідниці підібрати блузу з тигровим забарвленням The Attico.

Tom Ford
Roberto Cavalli
The Attico
Яскравість на максимум

Забарвлення диких тварин завжди перебирає на себе всю увагу й здебільшого його простіше носити з базовими однотонними речами, щоб не перевантажити образ. Однак цієї осені багато брендів пішли проти правил, пропонуючи справжнє буяння барв і принтів у своїх колекціях. Наприклад, Stand Studio обіграли костюми з тигровим забарвленням за допомогою яскравих сорочок, сумок і взуття, а MSGM показали, що носити яскраву спідницю зі зміїним принтом можна з таким самим ефектним топом. Якщо ви готові до експериментів, цієї осені саме час почати.

Stand Studio
Dolce & Gabbana
MSGM

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.