До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: найгарніші топи з пір’ям

У період локдауну всі мріяли про вечірки, зокрема й дизайнери. У своїх колекціях осінь-зима 2021/2022 бренди представили різноманітне вбрання з пір’ям. Дизайнери прикрашали ним подоли суконь і пальта, декорували штани й спідниці, а також пропонували топи, повністю розшиті різнокольоровим пір’ям. Ентоні Ваккарелла показав цілу серію святкових образів із чорним пір’ям, Алессандро Мікеле прикрасив блузи пухнастими рукавами, а П’єрпаоло Піччолі запропонував теплі светри з ніжним пір’ям марабу. Головні streetstyle-зірки не залишилися осторонь екстравагантного тренду й охоче додавали пір’я до власного гардероба.

Цієї осені модницям найбільше припали до смаку яскраві топи з ніжним пір’ям, які, як виявилося, досить просто адаптувати в гардероб. Поєднуйте їх з класичними штанами, як робить Кароліна Даур, комбінуйте святкові топи зі спортивними шортами й чоботами за прикладом Соні Лісон або доповнюйте ними базовий денім, надихнувшись стилем Емілі Шак. У період нестабільної пандемічної ситуації у світі, немає сенсу чекати слушного моменту, щоб одягнути розкішне пір’я. Пропонуємо вже нині запроваджувати ефектні топи у свій гардероб і гарний настрій не змусить на себе довго чекати. Подивіться, як модна інфлюенсерка Леоні Ганне носить пір’я в повсякденному житті. Вона вдягає пухнасті топи щодня — від звабливих трикотажних топів-шторок до пір’яних корсетів. Тим часом Каміль Шар’є вибирає практичну річ в осінньому гардеробі — светр Valentino, оздоблений білим пір’ям, а Еміль Сіндлев одягає гольф зі святковими рукавами. Vogue.ua. зазирнув в акаунти до streetstyle-зірок і показав, як стильно носити топи з пір’ям у цьому сезоні.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.