До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Облягаючий комбінезон — модне придбання листопада

Облягаючі комбінезони, вони ж catsuits, тепер можна використовувати не лише для занять йогою і стречингом, а й носити у повсякденному житті. Цього сезону осінь-зима 2021/2022 дизайнери пропонують різні варіації комбінезонів — від моделей, що нагадують сексуальні костюми з фільму "Жінка-кішка", до кетсьютів у стилі зірки великого тенісу Серени Вільямс. У хід ідуть комбінезони з приємного до тіла трикотажу, ніжної сітки або мережива, блискучих паєток, а також теплі вовняні моделі.

Saint Laurent

Популярність облягаючих комбінезонів доволі просто пояснити. По-перше, це швидкий спосіб скласти модний образ, адже вам не потрібно думати, чим доповнити кетсьют, достатньо лише додати актуальне взуття, до прикладу, високі чоботи, грубі черевики або туфлі. По-друге, в комбінезоні можна як зайнятися спортом, так і піти на світський івент — усе залежить від дизайну вашого костюма. Так, чорний трикотажний варіант із колекції Saint Laurent підійде для вечірки, на якій ви можете дозволити собі провокаційний вигляд. Туди ж можна віднести напівпрозорі комбінезони Salvatore Ferragamo і Tom Ford — саме такі часто вибирають знаменитості на червоних доріжках.

Реклама
David Koma
Prada

Крім того, деякі з комбінезонів, що повторюють контур тіла, вдало моделюють фігуру завдяки щільному матеріалу. До списку таких кетсьютів потрапляє варіант із джерсі David Koma в модному синьому кольорі, а також облягаючий комбінезон Prada з новим квітковим принтом, який вже полюбили головні streetstyle-зірки Парижа й Мілана. Тим часом, прихильниці мінімалізму оцінять лаконічний і теплий комбінезон Emilia Wickstead, а любительки максималізму будуть у захваті від варіанта з монограмою Givenchy або яскравої моделі з паєтками Rick Owens.

Salvatore Ferragamo
Emilia Wickstead
Givenchy
Tom Ford
Rick Owens

У нашій добірці ви знайдете модні комбінезони, що повторюють контур тіла — від сексапільних чорних варіантів із прорізами з боків до затишних трикотажних кетсьютів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.