До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Срібло — великий тренд у колекціях осінь-зима 2021/22

Після тривалого року в умовах бурхливої ​​пандемії, розсипи леліток та ансамблі блискучих каменів знову готові підкорювати світ моди. Бренди наполягають: сукні, спідниці й комбінезони з ефектом металік — великий тренд нового сезону. Vogue.ua зібрав найстильніші металізовані образи в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Sportmax
Dolce&Gabbana

Ностальгічні настрої зробили сукні з ефектом металік безумовними лідерами модних перегонів сезону осінь-зима 2021/22. Зухвалі міні, як у Dolce&Gabbana і Sportmax, і грайливі міді, як у Louis Vuitton і Paco Rabanne, відсилають до естетики футуризму й епохи диско. Sportmax пропонують носити такі сяйливі моделі поверх штанів — ця стилізація швидко знайшла відгук у streetstyle-зірок. А найсміливіші модниці можуть вибрати срібний total look, який пасуватиме і для повсякденних образів, і для вечірніх виходів.

Реклама
Louis Vuitton
Paco Rabanne

Металізовані спідниці-плісе, прикрашені багатим декором з кристалів, можна побачити в Gucci й Celine. В ансамбль до спідниці Алессандро Міккеле пропонує додати рукавички, усипані камінням, ультрапопулярні слінгбеки й великі прикраси, як-от об’ємне кольє й сережки, та пухнастий топ.

Gucci

Еді Сліман же обстоює багатошарові практичні поєднання: однотонне худі, джинсова куртка й вовняна картата сорочка стануть найкращими спільниками комфортного осіннього образу.

Celine

Vogue.ua зібрав сім найкращих срібних речей для яскравих і стильних осінніх образів.

<b>Серебро предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.