До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 ефектні ідеї стилізації обʼємної сорочки цієї осені

Єдиний предмет одягу, який можна назвати найуніверсальнішим, – це oversized-сорочка. І хоча одні вдягають її поверх улюблених джинсів або класичних штанів, а інші римують з легінсами, практичність обʼємної сорочки дає змогу їй працювати з будь-яким гардеробом. Модниці вже спробували свої сорочки в ділі та представили безліч модних ідей стилізації, а vogue.ua зібрав найефектніші з них.

Біла сорочка + широкі штани

Широкі штани-палацо не здають своїх позицій, а отже не варто забувати про них і цієї осені. Нейтральні відтінки римуйте з білою обʼємною сорочкою, а завершити образ допоможуть яскраві аксесуари, як-от рожева або червона сумка.

Реклама
Біла сорочка + подовжений блейзер + лофери

Сукня-сорочка – універсальний солдат будь-якого гардероба. За допомогою неї можна не витрачати багато часу на продумування образу. Просто додайте подовжений світлий блейзер, улюблені лофери та мʼяку обʼємну сумку – ефектний образ на щодень готовий.

Біла сорочка + мініспідниця + чоботи

Осіння пора – сезон оспівування стилю препі. Картаті мініспідниці вже захопили вулиці модних столиць, а тепер до них приєднуються й надмірно збільшені сорочки, і, звісно, високі чоботи, без яких точно не обійтися цієї осені.

Канадський смокінг

Denim total look – завжди ідеальний варіант, та цього сезону він повернувся з новою силою, не без допомоги Тижня моди в Копенгагені. Вибирайте денім різного кольору, щоб привернути увагу до ліній та матеріалу.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.