До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Perfect Match: зіркові моделі та їх чоловіки

Такі часи, що хочеться розради, нехай це навіть романтичні фото закоханих. Ми зібрали підбірку, де найвідоміші моделі світу позують зі своїми чоловіками. А одночасно бажаємо всім закоханим, кого розлучила війна, з'єднатися якнайшвидше.

Жизель Бюндхен

З 26 лютого 2009 Жизель заміжня за футболістом Томом Бреді. У подружжя двоє дітей — 12-річний син та 9-річна дочка. Неймовірно красива та щаслива пара з фантастичним впливом в соцмережах (у Жизель – майже 20 млн. підписників, у Тома – 12,5) постійно публікує зворушливі сімейні фото.

Реклама
Арізона М'юз

Арізона М'юз з чоловіком Боніфасом Верней-Карроном (він французький лікар, остеопат, засновник онлайн-фітнес проєкту Oona) насолоджується відпочинком. Вони одружились в Лондоні, 5 років тому.

Ерін Воссон

Американська топ-модель Ерін Воссон, яка також займається дизайном ювелірних прикрас, заміжня за французьким ресторатором Бартом Тассі. До весілля пара була разом два роки. Відбулась церемонія в одній з баптистських церков міста Остін.

Карлі Клосс

В жовтні виповниться 4 роки з того моменту, як топ-модель Карлі Клосс одружилася с підприємцем Джошуа Кушнером, інвестором багатьох гучних проєктів, від страхової компанії Oscar Health до Instagram. В березні 2021 закохані стали батьками. Карлі, з її ростом 188, та Джошуа становлять зразкову американську пару.

Кейт Аптон

Топ-модель Кейт Аптон, яка неодноразово входила в рейтинги Top Sexiest, Top 50, Supers, та неодноразово з"являлась на обкладинках VOGUE, заміжня за бейсболістом Джастіном Верландером, з яким вони разом з 2012 року. Вони одружились в 2017, а в 2018 народили дочку.

Емілі ді Донато

Одна з найуспішніших моделей в історії, Емілі ді Донато заснувала власний beauty-бренд, а окрім Інстаграму, веде YouTube канал. З обранцем, яким став фінансист Кайл Петерсон, вони побралися в 2018. В грудні минулого року у них народилася дівчинка.

Гайді Клум

Гайді Клум, яка вважається однією з шанованіших моделей у світі, а також є акторкою та телеведучою, щаслива в шлюбі з чоловіком Томом Кауліцем, який є гітаристом Tokio Hotel та молодше обранниці на 17 років. Вони одружились в грудні 2018, а їхні фото в Інстаграм – окремий жанр ніжності.

Жасмін Тукс

Супермодель і "ангел" Victoria's Secret Жасмін Тукс і її коханий Хуан Давид Борреро, директор з міжнародних зв'язків Snapchat, оголосили про заручини в вересні 2020, а за рік вони побралися. На цьому фото закохані милуються видом на Тадж-Махал, палацом, який оспівує кохання.

Тоні Гаррн

Німецька топмодель Тоні Гаррн заміжня за актором Алексом Петтіфером, який виконав головну роль у фільмі "Громобій". Вони одружилися в Гамбурзі, в жовтні 2020. А в цьому році повторили обітниці в Греції.

Лара Стоун

Нідерландська топмодель Лара Стоун побралася зі своїм коханим Девідом Грівсоном рік тому. Вони познайомились у Tinder. Девід — відомий девелопер з Лондона.

Бар Рафаелі

Бар Рафаелі — найпопулярніша (і найвисокооплачуваніша) модель ізраїльського походження. Світ заговорив про неї в середині нульових, коли вона почала зустрічатися з Леонардо Ді Капріо. Сьогодні їй 36, вона щаслива у шлюбі з чоловіком, ізраїльським бізнесменом, мільярдером Аді Езрою, не припиняє працювати й поєднує роботу з материнством: у неї троє дітей, молодшому ледь виповнилося два роки.

Ромі Стрейд

Нідерландська модель, екс-ангел Victoria's Secret Ромі Стрейд офіційно стала нареченою. Бойфренд дівчини, підприємець Лоренс Ван Лівен, зробив їй ефектну пропозицію руки та серця після 12 років стосунків. Пара очікує на народження другої дитини.

Жозефін Скрівер

Жозефін Скрівер, яка разом з подругою, моделлю Жасмін Тукс, веде велнес-екаунт joja з фітнес-тренуваннями, щойно одружилась з коханим, музикантом Александером Делеоном. Вони зробили це В Лос-Анджелесі, наречена була в міні-сукні та кросівках Nike.

Нікола Пельтц

Бруклін Бекхем, син Вікторії та Девіда Бекхемів, освідчився Нікіолі Пельтц, відомій за фільмом "Трансформери", в 2020. Пара одружилася за два роки, 9 квітня 2022 року в Палм-Біч, штат Флорида. Молоде подружжя вирішило залишити подвійну фамілію, Пельц-Бекхем.

Алла Костромічова

Алла Костромічова одружена з американським бізнесменом італійського походження Джейсоном Капоне вже шість років. Пара вховує сина Сальваторе та вигладає дійсно щасливою на рідких фото, що потрапляють в мережу.

Ешлі Грем

Модель з пишними формами, еталон бодипозитиву Ешлі Грем в січні цього року знову стала матір"ю, народивши близнюків. З чоловіком, відеографом Джастіном Ірвіном, Ешлі вже 12 років. Їхньому старшому синові Айзеку виповнилося два роки.

Анна Андрес

Анна Андрес, яка нещодавно оголосила про вагітність, живе у Франції. В липні цього року її шлюбу з французьким бізнесменом Давидом Барокасом виповнилося два роки. Вони виховують сина Джеймса, якому півтора роки.

Гейлі Бібер

Гейлі Бібер з чоловіком Джастіном Бібером – одна з найпопулярніших пар в світі. На двох у них близьско 300 млн. підписників в Інстаграм. Обидва знаходяться у відмінній формі та на піку кар'єри: Гейлі запустила власний beauty-бренд, Джастін збирає багатотисячні майданчики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.