До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Симон Порт Жакмюс разом із чоловіком Марко Маестрі стали батьками

Французький дизайнер Симон Порт Жакмюс і його чоловік Марко Маестрі оголосили про народження двох первістків. Цими радісними новинами пара поділилася в інстаграмі.

Коли здавалося, що нова весільна колекція JACQUEMUS, представлена у квітні, — стала найактуальнішою проблемою дизайнера, Симон Порт Жакмюс вмить спричинив набагато більше галасу, оголосивши про народження своїх дітей-двійнят.

Реклама

В інстаграм-публікації, опублікованій 22 квітня, Жакмюс і його чоловік Марко Маестрі привітали на світ Мію і Сан, які народилися 20 квітня, як видно з їхніх лікарняних браслетів. "Ласкаво просимо на землю, наша любове, — написала пара під фотографією рук немовлят. — Ми дуже вас любимо. Ви здійснили нашу мрію, тато Марко і тато Симон".

Нагадаємо, Симон Порт Жакмюс і Марко Маестрі одружилися у 2022 році на півдні Франції. У списку гостей були друзі, родина та чимало знаменитостей, тож, можливо, хтось із них стане хрещеними батьками малюків? У будь-якому випадку, Мія та Сан є спадкоємцями розкішної модної імперії та мають пару стильних татусів, які виховають їх гідно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.