До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Леонардо Ді Капріо й Дженніфер Лоуренс у новому фільмі Netflix

Цього року Netflix обіцяли випускати по прем’єрі щотижня — і це звучить привабливо. Днями стримінгова платформа представила перші кадри однієї з найочікуваніших своїх прем’єр — комедії Адама Маккея "Не дивися вгору". Кажуть про фільм давно, передусім у зв’язку з безпрецедентним акторським складом. Головні ролі у фільмі грають Леонардо ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, також у кадрі з’являться Кейт Бланшет, Тіматі Шаламе, Аріана Гранде й Джона Гілл.

Герої Лоуренс і Ді Капріо — вчені-астронавти, які дізнаються про те, що скоро на землю впаде гігантський метеорит. Вони вирушають у тур, щоб попередити людство про катастрофу — але вченим чомусь ніхто не вірить, світ сміється над ними й не сприймає серйозно. Для перевтілення в образи безталанних учених і Леонардо ді Капріо, і Дженніфер Лоуренс довелося змінитися. На перших світлинах, які опублікував Netflix, ми бачимо бородатого Ді Капріо й Дженніфер Лоуренс із рудим волоссям. Герої висаджуються на землю з космічного корабля й дивляться одне на одного з тривогою...

Реклама

Американський режисер Адам Маккей, який працює над фільмом, — майстер політичної сатири. Одна з найгучніших його робіт — драма "Влада" з Крістіаном Бейлом, яка у 2019 році отримала вісім номінацій на премію "Оскар". Це політична сатира про віцепрезидента США Діка Чейні з блискучим акторським перевтіленням Бейла. Також у фільмографії Маккея — драма "Гра на пониження" про фінансову кризу 2007—2008 років. З огляду на все це, від нового фільму Маккея чекають щонайменше іронії з приводу сучасних подій і політичної ситуації. Ось що каже про фільм сам режисер: "Вся ідея в тому, що президент насправді не дуже розбирається в науці. І цим двом ученим потрібно вирушити в медіатур, потрапити в справжній вир соціальних мереж і телешоу. Там вони просто намагаються сказати: „Гей, ми всі помремо!". Що з цього вийде — побачите самі".

Відомо, що Адам Маккей придумав сценарій перед пандемією 2020 року, але в ньому багато натяків на події минулого року. Знімати почали восени 2020 року в Бостоні, а прем’єра відбудеться в другій половині 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.