До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Аптон вийшла заміж в сукні Valentino

Усе більше знаменитостей вибирають весільні сукні Valentino. Наприклад, нью-йоркська модниця Гарлі Вієра-Ньютон не змогла визначитися й з архівів модного Будинку замовила собі відразу три сукні. Віддала перевагу цьому бренду й американська модель Кейт Аптон, яка на минулих вихідних вийшла заміж в Італії.

Кейт Аптон вийшла заміж за бейсболіста Джастіна Верландера, з яким зустрічається з 2012 року

Головна особливість цієї сукні – мереживо, з якого пошиті рукава й ліф, а також прикрашена спідниця. Аптон зробила ставку на ніжний класичний образ принцеси, з розпущеними м'якими локонами, довгою фатою й невеликим шлейфом, що візуально витягає фігуру.

Реклама
Церемонія одруження пройшла на пагорбі, з якого відкривається вигляд на комуну Монтальчіно в Тоскані

Ще навесні Аптон розповідала британському Vogue, що спеціально худнути заради весілля й сукні не буде, адже саме її параметри, відмінні від класичних модельних, виділили її з натовпу безликих дівчаток й зробили популярною. "Я розглядаю своє тіло як функцію, яка допомагає мені повноцінно жити. Я стежу за своїм здоров'ям, мені важливо відчувати себе сильною, енергійною й щасливою, а кілограми до цього не мають жодного стосунку".

Фото: vogue.com.au

Читайте також:

На замітку: 100 весільних суконь знаменитостей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.