До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жасмін Тукс виходить заміж: усі деталі пропозиції супермоделі

Супермодель і "ангел" Victoria's Secret Жасмін Тукс і її коханий Хуан Давид Борреро, директор з міжнародних зв'язків Snapchat, оголосили про заручини. 21 вересня, після чотирьох років стосунків, Борреро нарешті зробив пропозицію супермоделі. Жасмін поділилася з Vogue історією, як саме сталася ця довгоочікувана і особлива подія.

Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро
Фото: vogue.com

"Це була така несподіванка!" — каже Тукс. "Я прокинулася о 9:00, щоб узятися до своїх звичайних справ, пов'язаних з JOJA (аккаунт в Instagram, який Тукс створила зі своєю подругою супермоделлю Жозефін Скрівер, де вчать передплатників здоровому харчуванню та фітнесу). Після зустрічі Борреро спустився до мене і сказав зібрати валізи для несподіваної подорожі, в яку ми вирушали через дві години".

Реклама
Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро
Фото: vogue.com

Жасмін швидко зібрала валізи, і вони сіли в машину. По дорозі Борреро зав'язав їй очі. Їхньою першою зупинкою стало місце, де вони зустрілися: Rose Cafe у Венеції, Каліфорнія. Потім пара попрямувала в аеропорт, щоб полетіти у ще одне особливе місце. "Він так добре мене знає, Борреро замовив мій улюблений кейтеринг Popeyes — я була в раю! Ми їли курячі котлети і пили шампанське, поки не приземлилися в Пейдж, штат Арізона. Потім ми пересіли на вертоліт, який доставив нас в найкрасивіше, потойбічне, віддалене місце серед пустельних скель у Юті. Там були тільки ми".

Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро
Фото: vogue.com
Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро
Фото: vogue.com

На означеній локації пару чекали два стільці і стіл з шампанським і м'ясними закусками. Вони просиділи близько години, насолоджуючись товариством одне одного і милуючись пейзажем. "Невдовзі після цього Хуан Давид провів мене на оглядовий майданчик на горі, де ми сиділи, і на землі лежала купа каміння, на якій було написано WYMM? Спочатку я не зрозуміла, що це означає, але потім мені сяйнуло: "Ти вийдеш за мене заміж?".

Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро
Фото: vogue.com

"Обробляючи цю інформацію в голові, я почула, як зверху летить дрон, з якого звисала мотузка з невеликим чорним мішечком. Так йому доставили обручку. Коли дрон наблизився, він відкрив мішечок, витягнув коробку і опустився на одне коліно. Я була в повному здивуванні й відразу ж заплакала, бо я дійсно цього не очікувала. Після моря сліз щастя, я сказала так і, чесно кажучи, це був найкращий день, який я тільки могла собі уявити. Ми дуже раді і з нетерпінням чекаємо нашого спільного майбутнього, сповненого любові і щастя".

Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро
Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро

Невдовзі після того, як обручку на честь заручин з овальним діамантом Ritani було одягнуто на палець Жасмін, пара вирішила одружитися в рідному місті Борреро в Еквадорі. Проте через коронавірус про точну дату весілля ще невідомо. "Сподіваюся, до того часу усі мої уроки іспанської окупляться", — жартує майбутня наречена.

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.