До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великий теніс: найкращі образи Зендеї у промотурі "Суперників"

2 травня в український прокат виходить фільм "Суперники" (Challengers) режисера Луки Ґуаданьїно із Зендеєю в головній ролі. Стрічка розповідає про колись неймовірно талановиту тенісистку Таші Дункан, яка тепер стала тренеркою — та силою, яка ніколи не вибачається за свою гру на корті й поза ним. Напередодні виходу спортивної мелодрами команда "Суперників" вирушила у світове турне, а її головна зірка Зендея вкотре продемонструвала, що її не просто так називають сучасною модною іконою.

Зендея
Зендея

Реклама

Разом зі стилістом Лоу Роучем вони підготували низку ефектних образів, в яких найгарячіші модні тенденції об'єднувалися з тенісною естетикою. Головними кольорами в гардеробі стали білий та яскраво-зелений. Перший вже давно є класикою тенісної моди, а другий відсилає до кольору тенісних м'ячів. Лоу Роуч насправді зробив величезну роботу, показавши, як речі з останніх колекцій, на кшталт знакових туфель Loewe з м'ячами на підборах, так і рідкісні вінтажні екземпляри, наприклад, костюм із колекції Марка Джейкобса для Louis Vuitton 1999 року.

Іга Свентек та Зендея
Іга Свентек та Зендея

Не обійшлося і без спеціально створених образів, наприклад, для британської прем'єри бренд Thom Browne створив для Зендеї сукню в тенісному стилі, розшиту лелітками та декором у вигляді ракеток. Крім офіційних прем'єр Зендея свій зв'язок з тенісом останніми тижнями підкреслювала і завдяки відвідуванню турнірів. Наприклад, ще в березні вона відвідала BNP Paribas Open, де сфотографувалася з першою ракеткою світу Ігою Свентек, а згодом була помічена вже на чоловічому Мастерсі у Монте-Карло. На цьому турнірі Зендея вже сяяла в образі Brunello Cuccinelli.

Thom Browne
Thom Browne
16Arlington
16Arlington
Ralph Lauren
Ralph Lauren
Louis Vuitton весна-літо 2013
Louis Vuitton весна-літо 2013
Ralph Lauren
Ralph Lauren
Calvin Klein
Calvin Klein
Vera Wang
Vera Wang
Louis Vuitton 1999
Louis Vuitton 1999
Vivienne Westwood
Vivienne Westwood
Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli
Louis Vuitton
Louis Vuitton
Celia Kritharioti
Celia Kritharioti
Loewe
Loewe
Jacquemus
Jacquemus
Loewe
Loewe

Проте найефектнішим її образом у цьому калейдоскопі вбрань, безперечно, є перетворення на ікон світового тенісу сестер Вільямс. Роуч та Зендея надихнулися їхніми образами зі знімання Vogue 1998 року. Розкішну чорно-білу сукню для Зендеї створив Вес Гордон, креативний директор Carolina Herrera. Браво!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.