До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших пар цього літа

Цього літа крім топ-моделей під приціл папараці і світських хронікерів потрапили модні пари, що вже сформували фірмовий стиль. Прямують вони у тренажерний зал, подорожують світом чи збираються на світський захід, їхні образи завжди взаємопов'язані. Vogue.ua виділив 5 знаменитих пар, які вміють стильно одягатися незалежно від ситуації. У центрі уваги: Пріянка Чопра і Нік Джонас, Дженніфер Лопес і Алекс Родріґес, Софі Тернер і Джо Джонас, Гейлі і Джастін Бібери, а також Дуа Ліпа і Анвар Хадід.

Джастін і Гейлі Бібери
Пріянка Чопра і Нік Джонас

З тих пір як Пріянка Чопра і Нік Джонас офіційно побралися, вони все частіше з'являються на публіці в модних образах, які доповнюють один одного. Так, на шоу Dior у липні Чопра продемонструвала смарагдову шифонову сукню довжини максі, а Джонас одягнув атласний бомбер з вишивкою, що перегукувалася за колірною гамою і стилем з образом дружини. У повсякденному житті або на відпочинку пара теж нерідко одягається в одному стилі. Так, Пріянка і Нік можуть з легкістю підтримати утилітарний або тропічний образ одне одного.

Реклама
Пріянка Чопра і Нік Джонас, фото Getty
Дженніфер Лопес і Алекс Родріґес

Знаменита голлівудська пара, яку називають Джей-Рід, завжди на одній хвилі. Дженніфер і Алекс легко вбираються у стилі athleisure в повсякденному житті чи примірюють black-tie образ на червону килимову доріжку. Світські виходи пари завжди супроводжує частка гламуру. Згадати тільки 50-річчя Джей Ло, для якого дівчина вибрала блискучу сукню Versace, а Родріґес віддав перевагу чорному смокінгу.

Дженніфер Лопес і Алекс Родріґес, фото: Backgrid/Backgrid/ Getty
Софі Тернер і Джо Джонас

Ці молодята воліють вуличний стиль в одязі. Їх об'єднує любов до футболок з кумедними принтами, джинсових речей, білих кедів і вільних сорочок. Так, для одного зі своїх виходів Тернер обрала вінілову мініспідницю, різнокольорову футболку і чоботи з лакованої шкіри, а Джонас – вузькі чорні джинси, кеди і сорочку з рослинним принтом, так обоє підтримали підлітковий стиль.

Софі Тернер і Джо Джонас, фото: Backgrid/ Backgrid/ Getty
Джастін і Гейлі Бібери

Ця солодка пара володіє своїм фірмовим стилем. Джастін і Гейлі Бібери – безумовні прихильники гранжу і вуличної моди. Джастін зазвичай віддає перевагу своєму власному бренду Drew House, а Гейлі обожнює різні модні новинки, як-от oversize-костюм Jacquemus або утилітарний комбінезон Dries Van Noten. Серед постійних елементів її образу – куртки-косухи, зухвалі міні і білі кеди. Більше того, Гейлі часто використовує речі з гардероба Джастіна.

Джастін і Гейлі Бібери, фото Backgrid
Дуа Ліпа і Анвар Хадід

Новоспечену пару вперше помітили разом цього літа на концерті в лондонському Гайд-парку. Дуа Ліпа і Анвар Хадід дотримуються у своєму стилі естетики літніх фестивалів: мішкуваті штани, джинси з високою посадкою, кроп-топи і куртки на голе тіло, а також всілякі вінтажні деталі. Пара навіть носить один кардиган на двох.

Дуа Ліпа і Анвар Хадід, фото: Backgrid/ Fia Pictures Agency/ Courtesy of Dua Lipa

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.