До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове відео: як Дженніфер Лопес відсвяткувала 50-річчя

Якщо хтось і може довести, що життя стає кращим з віком, то це Дженніфер Лопес. Не дивно, що співачка відсвяткувала своє 50-річчя блискучим, гламурним, і по-справжньому грандіозним способом. А через кілька днів після події Джей Ло поділилася 13-хвилинним відео, в якому показала, як минув її святковий ранок, підготовка до вечірки і саме святкування.

Дженніфер Лопес

Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес

Для святкування ювілею Лопес вибрала золоту сукню з пасками Versace, а доповнила образ своїми фірмовими золотими сережками-обручами Lana Jewellery.

Реклама

На додаток до 10-рівневого торта і новенької червоної Porsche за 140 000 доларів, яку співачці подарував її коханий Алекс Родрігес, Джей Ло відсвяткувала ювілей у компанії родини і близьких друзів – деякі з них ще тішили гостей. Так, на вечірці виступили DJ Khaled, Fat Joe і Ashanti, а також DJ Cassidy та DJ Don Hot.

Пишна подія відбулася в маєтку Глорії і Еміліо Естефанів на Зірковому острові в Маямі. Вечірка проходила на задньому дворі будинку. За словами джерел, свято стилізували в білий і золотий відтінки. Гойдалки, феєрверк, величезний торт і розважальна програма, яка включала виступ самої Лопес – схоже, що свято вдалося.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.