Наймодніший рецепт цього літа: кокосові моті
Коли на Схід летіти не час, завжди можна приготувати собі Азію вдома. Сьогодні готуємо кокосові моті за рецептом шеф-кухаря ресторану Eastman мережі First Line Group.

Інгредієнти:
Тісто для моті:
Рисове борошно – 170 г
Крохмаль тапіоки – 30 г
Цукрова пудра – 215 г
Вода – 230 г
Начинка:
Банан очищений – 200 г
Фреш лайма – 16 г
Пюре манго – 70 г
Фреш маракуї – 65 г
М'ята очищена – 6 г
Кукурудзяний крохмаль – 6 г
Кокосовий мус:
Пюре кокосове – 210 г
Молоко – 210 г
Шоколад білий – 200 г
Желатин – 12 г
Вода – 60 г
Вершки кондитерські – 425 г

Приготування
- Рисове борошно, крохмаль тапіоки і цукрову пудру змішати з теплою водою.
- Заварити, постійно перемішуючи, і тісто для моті готове.
- Приготувати кокосовий мус. Для цього змішати прогріте пюре кокоса з кокосовими вершками, додати білий шоколад і вершки, желатин.
- Для начинки змішати пюре манго, фреш маракуї та м'яту. Дати час настоятися.
- Змішати стиглі банани з пюре манго, заварити з кукурудзяним крохмалем.
- У спеціальні форми викласти готові начинки, покрити кокосовим мусом і посипати рисовим борошном.
- Зайве тісто краще відрізати, сформувавши красиві моті.