До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час готуватися: ці 5 засобів допоможуть зустріти весну

Натхненні теплом, яке невдовзі буде не лише в наших серцях, ми починаємо готуватися до весни. Vogue.ua зібрав 5 засобів, які якщо й не пришвидшать, то, безперечно, скрасять очікування перших теплих днів.

Photo: Juste Pixx / Getty Images

Пілінг для обличчя Triple Acid Peptide Peel, HydroPeptide

У складі пілінгу комплекс із трьох кислот, екстракт морських водоростей і пептиди. Засіб підходить для всіх типів шкіри і особливо рекомендований при гіперпігментації. Не потребує змивання, допомагає боротися з першими ознаками старіння і стимулює процес відновлення клітин. Те, що треба, аби увійти в весну. Головне, не забудьте про SPF!

Реклама
Пілінг для обличчя Triple Acid Peptide Peel, HydroPeptide

Комплекс вітамінів Orthomol Beauty

Щоб поповнити можливі дефіцити й поліпшити загальний стан здоров'я, з настанням весни можна пройти курс вітамінів. Комплекс Orthomol Beauty — комфортний варіант поповнення таких поживних речовин, як вітаміни С та Е, гіалуронова кислота, цинк і селен, біотин та інші. Вітаміни у складі комплексу сприяють здоров'ю волосся, нігтів, шкіри й поповнюють баланс енергії.

Комплекс вітамінів Orthomol Beauty

Шампунь Amino Mint, Redken

Новинка від Redken — шампунь із екстрактом м'яти, катіонними полімерами й бетаїнами для освіження і зволоження. Amino Mint може стати знахідкою для тих, у кого масна шкіра голови і сухі кінчики волосся.

Шампунь Amino Mint, Redken

Лінійка для догляду за шкірою Mille, Maria Galland Paris

Mille — лінійка продуктів догляду за шкірою з першими ознаками старіння від французького бренду Maria Galland Paris. Відповідно до філософії бренду, засоби лінійки створені для комплексного впливу на шкіру і збереження її молодості. Серед головних компонентів засобів — екстракт білого трюфеля, золото в 24 карата, антивікові пептиди. Все для поліпшення кольору обличчя, розгладження тонких зморшок і профілактики старіння.

Лінійка для догляду за шкірою Mille, Maria Galland Paris

Догляд за волоссям і шкірою голови Molecular Hair & Scalp Collection, Dr. Barbara Sturm

Ще одна новинка, з якою варто познайомитись, — колекція Molecular Hair & Scalp Collection. Ця колекція створена для відновлення шкіри голови й волосся. Складається вона з трьох груп засобів, спрямованих на баланс і очищення, антивікову дію і боротьбу з випаданням волосся. Для кожної групи розроблено окремі шампунь і сироватку, водночас відновлювальна маска і кондиціонер для зволоження підходять для всіх типів волосся. Компоненти у складі засобів дбають про природний мікробіом шкіри голови, забезпечують антиоксидантний захист і мають протизапальну дію.

Догляд за волоссям і шкірою голови Molecular Hair & Scalp Collection, Dr. Barbara Sturm

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.