До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весна близько: нова колекція макіяжу a Pausa de Chanel

CHANEL випускає нову колекцію макіяжу весна-літо 2022, присвячена улюбленому маєтку Мадемуазель La Pausa

"Середземноморське сонце. Безкрайнє море. Аромат квітучого апельсина та свіжої лаванди. Архітектура простої, затишної й тихої прованської вілли", — так CHANEL починає розповідь про нову колекцію макіяжу.

Реклама
Rouge Coco Baume

La Pausa — ім’я загальне. Ним названо один з бутикових ароматів Les Exclusifs de Chanel, до композиції якого ввійшла м’яка ірисова пудра, троянда й шкіра. Багато хто помилково думає, що назва — данина сповільненню, омаж того самого життя "в миті", про яке говорять усі. Насправді цим ім’ям названо будинок Мадемуазель Шанель, розміщений у горах Рокебрюн-Кап-Мартен.

П’ять вікон над вхідними дверима на честь її улюбленого числа, поруччя — в пам’ять про монастир в Обадзині, де вона виросла, велика зірка над постіллю, — данина її захопленню зірками, повір’ями, символами. Саме сюди Габрієль Шанель приїжджала відпочивати понад 20 років у супроводі найближчих друзів, серед яких були Жан Кокто, Міся Серт і Сальвадор Далі. Відтоді збереглося безліч фото, де друзі розташовуються в саду, в оточенні столітніх олив і квіткових заростей.

З настанням весни La Pausa залита м’яким сонячним світлом, типовим для півдня Франції. Місце ніби завмерло поза часом, зливаючись з природою в ідилічних умовах Лазурового берега. Саме це тепле золоте світло Ла Пауси стало центральною темою, навколо якої студія макіяжу CHANEL вирішила вибудувати всю колекцію. В її основі — природні землисті відтінки, сяйливі сонячні відблиски, а також графічне зображення Рив’єри, нанесене відтисками на поверхню пудрових засобів. До колекції також увійшло шість відтінків Rouge Coco Baume — це зволожувальний тонірувальний бальзам з характерними для помади властивостями.

Rouge Coco Baume
Губи

Лаконічне біле паковання, незвичайні сенсорні властивості: соковитий, характерний для помад, колір плюс зволожувальні, як у бальзаму, якості. У формулі — Olive Oleoactive, новий інгредієнт на основі листя й плодів столітніх олив з острова Сардинія з властивою йому високою концентрацією поліфенолів і Омега-9, а також олія ши й три рослинні воски.

Rouge Coco Baume

Бальзам доступний у шести відтінках, від темно-бордового й фуксії до свіжого рожевого. Плюс прозорий перламутровий білий — без відтінку, для природного сяяння губ.

Очі

Нова версія тіней-"четвірок" Les 4 Ombres — колекційний екземпляр: погляньте лишень на принт на поверхні й випуклі смужки світла, що розходяться променями. У наборі оливковий і хакі поєднуються із золотими й мідними відтінками.

Les 4 Ombres відтінку Méditerranéen, Chanel

Сліпуче сяяння Лазурового узбережжя слугувало натхненням для створення нового золотисто-бежевого відтінку рідких тіней Ombre Premicere Laque.

Ombre Première Laque відтінку Lumière, Chanel
Обличчя

Сяйливі рум’яна Blush Lumicere з ніжною кремово-пудровою текстурою виходять у двох відтінках: коралово-рожевому й теракотово-коричневому. Вони окреслюють колір обличчя, надають сяяння.

Blush Lumière відтінків Pêche Rosée і Brun Roussi, Chanel
Blush Lumière Pêche Rosée, Chanel
Blush Lumière Brun Roussi, Chanel

Знаменитий стик-хайлайтер Baume Essentiel виходить у мерехтливому коралово-рожевому відтінку. Нагадаємо, за допомогою одного цього засобу можна створити літній макіяж на щодень (докладну інструкцію від візажистки Юлії Залеської шукайте тут).

Baume Essentiel, Chanel
Манікюр

Спеціально для колекції розроблено два відтінки лаку для нігтів Le Vernis: пастельно-жовтий Riviera і світло-теракотовий Terra Rossa.

Лак для нігтів Le Vernis відтінків Riviera і Terra Rossa, Chanel
Le Vernis відтінку Riviera, Chanel
Le Vernis відтінку Terra Rossa, Chanel

Обличчям колекції макіяжу стала дочка Джонні Деппа й Ванесси Параді, актриса й модель Лілі-Роуз Депп.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.