До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-образи для Геловіна від українських салонів краси

Цього року Геловін – це не зайвий привід, а додаткова можливість приміряти незвичайне вбрання, влаштувати тематичну вечірку або провести це атмосферне свято у вузькому колі й незвичайному вигляді. Vogue.ua знайшов натхнення в інстаграмі українських салонів краси, де показують, що на честь Геловіна можна спробувати як незвичайний макіяж і відьомські нігті, так і просто злегка вдосконалити свій повсякденний образ.

Photo: @g.bar.kiev

Звісно ж, передусім, Геловін – це перетворення на якогось зловісного персонажа, підглянутого у фільмі жахів або народженого власною фантазією. Саме в це свято можна спробувати кольорові лінзи, поекспериментувати з гримом та косметикою без огляду на думку людей довкола.

Реклама

Хочеться кольорові тіні? Будь ласка. Асиметричні стрілки? Вибирайте зелене підведення. Як створити осінній настрій? З цим допоможуть тіні у відтінках золота.

Незвичайно оформити волосся допоможуть кіски — один із головних трендів цього літа, — а також гра з кольором. Щоб додати своїм пасмам рожевих, блакитних, зелених або інших відтінків, достатньо використовувати тимчасову фарбу, яка протримається на волоссі до першого миття, або вплести у волосся кольорові нитки.

І, звісно, не можна забувати про нігті. На честь Геловіна можна покрити нігті звичайним лаком, якщо ви відмовилися від гелевого покриття. Такого оформлення вистачить на один вечір, а потім його легко видалити звичайною рідиною для зняття лаку. Експерти з нейл-арту рекомендують придивитися до винних відтінків червоного та насиченого чорного.

Зловісна гостра форма нігтів — геловінська класика. На таких нігтях ефектний вигляд має як однотонне покриття, так і цікавий дизайн з язиками полум'я чи нігтьовий пірсинг.

На коротких нігтях чудовим буде однотонне покриття. Мінімалістичний дизайн допоможе урізноманітнити геловінську чорно-криваву палітру та стане чудовим доповненням жіночого та чоловічого манікюру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.