До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Експериментам бути: 7 сміливих відтінків волосся на осінь 2021

Цієї осені можна освіжити свій образ, змінивши колір волосся. Ми вже говорили про найпопулярніші відтінки цього сезону, включно з мідним і медовим блондом. Однак восени дехто хоче більше експериментувати з незвичайними відтінками, а хтось навпаки повертається до свого природного кольору. У нашій добірці дивимося, на що багато хто зважиться цього сезону.

Photo: @billieeilish
Строката мідь

До цього відтінку досить просто буде перейти блондинкам. "Мідний відтінок популярний ось уже кілька років — він став актуальним задовго до того, як „Хід королеви" на Netflix звернув на нього нашу увагу", — каже Алекс Браунселл з Bleach London. "Багато знаменитостей вже випробували цей відтінок, зокрема FKA Twigs, Джиджі Гадід, Дуа Ліпа. Джеррі Голл теж дозволила мені змінити її фірмовий блонд на вогненно-бронзовий кілька місяців тому".

Реклама
Червоний каштановий

Джиджі Гадід з’явилася в абсолютно новому образі на Met Gala цього року. Знаменита колористка Луїза Гелвін пророкує, що цього року червоний каштановий стане одним з найгарніших і найпопулярніших відтінків. "Глибокий насичений каштановий колір Джиджі Гадід на Met Gala — це відтінок наприкінці червоного спектра, який буде популярний восени й узимку. До того ж палітра виходить досить різноманітна, від найнасиченіших тиціанівських відтінків до ягідного блонду", — каже колористка.

Полуничний блонд

Що стосується червоного, то цього сезону мають попит не тільки каштанові відтінки. Крістен Стюарт уже показала публіці свої розкішні полуничні кучері від знаменитого колориста Деніела Муна. "Світліші полуничні відтінки — чудовий варіант, — каже Мун. — Вони змиваються до гарного блонду, даючи змогу постійно експериментувати з кольором волосся. Полуничний блонд має як ніколи привабливий вигляд — мені подобається контраст цього відтінку й темного одягу".

Бейбі-блонд

Цей відтінок чудово носить Біллі Айліш. Він м’який, теплий і виразніший, ніж його холодний еквівалент. "У салоні ми отримуємо багато запитів на блонд, як у Біллі, і я помічаю, що дедалі більше людей змінюють свій звичайний блонд у бік оліїстого й теплішого відтінку", — каже Браунселл.

Деніел Мун теж вирізняє цей відтінок: "Він подобається мені, тому що ніби прийшов до нас з іншого простору й часу. Коли світло падає на волосся, виникає дивна золота аура. Теплий колір доповнює зміну сезону й стійку засмагу".

Платиновий блонд

Якщо вам не личать теплі оліїсті тони, подумайте про платиновий блонд. "Гадаю, люди повернуться до попелястого блонду, — прогнозує перукар Люк Гершесон. — Він має ошатний і принадний вигляд. І врешті-решт це класика.

Максимальна природність

"Я помітив реальний попит на максимально природні відтінки волосся", — каже майстер-колорист Джош Вуд. "Бездоганний колір, який невидимо відростає і який складно ідентифікувати як ненатуральний неозброєним поглядом". Для тих, хто має світліше волосся, це означає м’які медові тони, світлий блонд і припудрювання кінчиків. А також мікромелювання взавдовжки волосся й надання кучерям медового блиску.

Цукеркові кольори

Експерти сподіваються побачити багато сміливих і нестандартних рішень з кольором волосся цієї осені. "Люди не хочуть відмовлятися від виразніших кольорів, — каже Джош Вуд. — Ми робили пасма у відтінках цукерково-рожевого й світло-блакитного та додавали персикові смуги до балаяжу".

Алекс Браунселл і Деніел Мун погоджуються. "Блонд з випадковими кучерями різних кольорів дуже популярний, багато клієнтів Bleach у Лос-Анджелесі приходять з таким запитом", — каже Браунселл. "Еді Сліман теж просував цей стиль у своїх чоловічих шоу Celine".

Текст: Tish Weinstock

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.