До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам підготував квітень 2024

Місяць чітких форм, стратегій та планів. Коли від того, наскільки зрозуміло висловлена думка і поставлена задача, залежить кінцевий результат. Енергія місяця підштовхуватиме до конкретних рішень та відповідальності за них. Може з'явитися бажання навести лад у справах, вибудувати графік, налаштувати режим та впевнено йти у напрямку змін якості життя.

ОВЕН

Не варто тягнути далі те, що дає відчуття втоми, — час зняти з себе цей "хрест". Не дозволяйте на себе тиснути та перекладати чужу відповідальність. Висловити невдоволення краще у тактовній формі, щоб зберегти взаємини, але з чітко розставленими кордонами. Не треба недооцінювати себе та переоцінювати можливості інших.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

На Тільців очікує досягнення важливої мети, щасливі події чи повернення додому. Прийшов час насолоджуватися плодами праці та відпочивати. Є тил, стабільність, безпека та зміцнені життєві основи. Тож можна спокійно перевести увагу на внутрішню складову відносин, укріпити звʼязки та проявити підтримку.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки пройшли довгий шлях, отримали багато цінного досвіду, стали сильніше. Це перемога! Але є ті, кого Близнюки перемогли, кого залишили позаду, — і вони не дуже раді вашим успіхам, тому варто бути насторожі, не розслаблятися. Краще триматися за свої досягнення та продовжувати перемагати обставини.

РАК

На перший план виходять почуття та емоції. Виникає потреба проявити свій внутрішній світ, тому час ловити творчі ідеї, надихатися красою, мистецтвом, музикою та іншими формами самовираження. Таро радить запалити вогник пристрасті до життя, згадати легкість, з якою йшли до нових вражень, і не боятися висловлювати почуття.

ЛЕВ

Шлях до успіху лежить через чесну та наполегливу працю. Слід пам'ятати що багато чого залежатиме від колег та партнерів — від їхньої готовності підтримати починання чи допомогти порадою. Тому не варто псувати взаємини з тими, хто грає на одному полі. Союзники принесуть значно більше користі, якщо розуміти їхню цінність.

ДІВА

Зараз саме час для того, щоб зайнятися пошуком істини на самоті, так би мовити з'єднатися з Джерелом. Медитація, терпляче споглядання та спокійні міркування повернуть у стан миру та спокою. Варто приділити час вивченню того, що цікавить. При цьому не нехтувати спілкуванням із навколишнім світом.

ТЕРЕЗИ

Використовуючи вміння раціонально мислити, переходячи від думки до дії, можна досягти успіху. Можливо, необхідно організувати якусь структуру, створити стабільне оточення. Може стати у пригоді наставник чи партнер. Не варто домінувати в коханні — це може призвести до втрати почуттів та прихильності з боку партнера.

СКОРПІОН

Час підготуватися до неприємних, але неминучих новин. Можливі негаразди у роботі, проблеми зі здоров'ям, неприємна звістка або ухвалення складного рішення. Треба зібратися з силами, тримати спину прямо та впевнено подолати цей непростий етап, проживаючи всі свої стани.

СТРІЛЕЦЬ

Якийсь час Стрільці відчували незадоволення та розчарування у минулих стосунках чи обставинах. Вони поступово усвідомлювали це і прагнули змін. Саме зараз — час звільнитися від емоційних зв'язків і здобути незалежність. Можливі подорожі та зміна місця проживання. Варто робити вибір на користь духовного та психологічного самовдосконалення.

КОЗОРІГ

Цей місяць передбачає фінансову безпеку. Може з'явитися шанс розбагатіти та/або примножити статки. Не варто боятися ризикувати. Краще відмовитися від переконань, які стримують від рішучих кроків. Час навчитися перекладати частину справ на інших — замість того, щоб намагатися все робити власноруч.

ВОДОЛІЙ

Пошук проблем там, де їх немає, може зашкодити відчуттю повноцінності життя, а фокус на рефлексії — затьмарити нові можливості та горизонти. Самоаналіз може бути на користь, але не варто глибоко занурюватися "в нетрі підсвідомого". Якщо оцінити активи, може з'ясуватися: обставини не такі погані, як здаються. Особливо, якщо не підсилювати їх негативом та поганим настроєм.

РИБИ

Настав період духовного пошуку. Треба зосередитися на вдосконаленні своїх моральних якостей. Можливо, на шляху з'явиться мудрий наставник чи вчитель. Час пробувати нетрадиційні підходи для вирішення поточних проблем. Щоб досягти успіху, потрібно почати мислити по-новому.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.