До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2023: зіркові весілля

У 2023 році багато зірок стали офіційно чоловіком та дружиною. Були і великі святкування, які тривали по кілька днів, і маленькі камерні церемонії для родичів і близьких друзів. Vogue.ua зібрав 7 головних зіркових весіль, про які варто знати.

Весілля моделі Софії Річі і музиканта Елліота Грейнджа

Софія Річі, модель і молодша дитина легендарного співака Лайонела Річі, вийшла заміж за Елліота Грейнджа, британського керівника звукозаписної компанії та засновника 10K Projects, у квітні 2023 року в готелі Du Cap-Eden-Roc в Антібі. У нареченої була не одна, а три сукні, створені в паризьких кутюрних ательє Chanel. На репетиційну вечерю вона одягла вишиту бісером сукню з рукавами, відтворену з тієї, яку Стелла Теннант носила на осінньому кутюрному шоу Chanel 1997 року. А весільна сукня Софії повторювала біле мініплаття, яке на шоу в 1990-х показала супермодель Клаудія Шиффер.

Реклама

Весілля топмоделі Барбари Палвін і актора Ділана Спроуса

Топмодель Барбара Палвін і актор Ділан Спроус одружилися 15 липня в будинку її батьків (який часто слугує місцем весіль) в Угорщині. Барбара одягла корсетну сукню без бретельок Vivienne Westwood із чокером Tiffany & Co. і довгими рукавичками з органзи, а потім переодяглася в коротшу сукню Philosophy di Lorenzo Serafini. "За угорською традицією після опівночі наречена має вбратися в червону сукню — це називається menyecske ruha, — пояснила Палвін. — Не було жодних вагань — я мала бути у вбранні угорського дизайнера, тому вибрала MERO. Вони створили сукню моєї мрії, вона була сексуальною, милою і водночас зручною — саме те, чого я хотіла". Пара обмінялася обітницями в тій самій церкві в Альбертірші, де 34 роки тому одружилися батьки Барбари.

Весілля акторки Ані Тейлор-Джой і музиканта Малкольма Макрея

Аня Тейлор-Джой і Малкольм Макрей одружилися у Італії в останні вихідні вересня 2023 року. Після обміну обітницями закохані відсвяткували весілля у готелі в Палаццо Пізані Моретта, розташованому уздовж Гранд-каналу у Венеції, на якому були присутні приблизно 150 гостей. Пара запросила на свято кількох своїх друзів-зірок: Дженніфер Гарнер, Кару Делевінь, Майлза Теллера, Ніколаса Голта і Евана Росса. Замість традиційної білої весільної сукні Аня Тейлор-Джой вибрала бежеве плаття Dior, прикрашене вишитими птахами і квітами та лелітками.

Королівське весілля кронпринца Хусейна і Раджви Аль Саїф

1 червня кронпринц Аль-Хусейн одружився з архітекторкою із Саудівської Аравії Раджвою Аль Саїф у палаці Захран. Офіційна церемонія віддала належне військовій кар’єрі принца Хусейна та культурі самої Йорданії. Усі погляди були прикуті до весільної сукні нареченої, вбрання ліванського дизайнера Елі Сааба з довгими рукавами та асиметричним декольте. Раджва зробила ставку на мінімалістичний, але цікавий дизайн. Наречена також додала соборну фату з вишитими квітами, сережки-люстри та тіару. Замість туфель з підборами принцеса вибрала пару білих балеток d'Orsay.

Весілля топмоделі Анни Клівленд та видавця Джефферсона Хека

Топмодель Анна Клівленд і видавець Джефферсон Хек одружилися 15 липня в Oakley Court, вікторіанському готичному заміському готелі менш ніж за годину їзди від Лондона. Наречена доручила Лавінії Бьяджотті, італійській дизайнерці в другому поколінні, створити її мереживну сукню з класичним викотом-човником і ефектним шлейфом. Вона додала драматизму за допомогою намиста Bulgari Serpenti, а Джефферсон вибрав двобортний костюм авторства Кіма Джонса для Dior. На весіллі були присутні деякі з найбільших зірок британської моди, зокрема колишня дівчина нареченого Кейт Мосс із їхньою спільною дочкою Лілою, Тільда Свінтон, Нік Найт, Дафна Гіннесс, Юрген Теллер.

Весілля моделі Надії Феррейри та співака Марка Ентоні

28 січня відбулося зіркове весілля моделі Надії Феррейри та автора пісень Марка Ентоні. Його влаштували в Маямі в музеї сучасного мистецтва PerezArt. На заході були присутні Вікторія та Девід Бекхеми, Сальма Гаєк та Лін-Мануель Міранда. Надію та Марка познайомив спільний друг на заході Maestro Cares Foundation. У сам день весілля Надія обрала два нестандартні образи. "Їх спеціально для мене зробили Galia Lahav, — пояснила наречена. — Під час нашої першої зустрічі ми обговорили, як я бачу цей особливий день, і вони подарували мені найкрасивіші ескізи, які потім були втілені в життя". Головна сукня нареченої мала прозорий корсетний ліф у формі серця та квіткову вишивку, яка каскадом спадала з об’ємної прикрашеної шовкової тюлевої спідниці до широкого шлейфу.

Весілля моделі Тейлор Гілл і підприємця Деніела Фраєра

10 червня модель Тейлор Гілл вийшла заміж за приватного інвестора Деніела Фраєра на ранчо Devil’s Thumb Ranch в Колорадо. Дрескод передбачав "атмосферу західного шику". У нареченої було кілька суконь, але головним стало вбрання Etro, виготовлене на замовлення для Тейлор. "Я так багато працювала з Etro, що вони вже для мене як сім’я. Марко [де Вінченцо] — дивовижний дизайнер, і мені подобається, як він креативно розвиває бренд", — сказала Гілл.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.