До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшло королівське весілля кронпринца Хусейна і Раджви Аль Саїф

Лише через три місяці після одруження принцеси Іман в Йорданії пройшло ще одне королівське весілля. 1 червня кронпринц Аль-Хусейн одружився з архітекторкою із Саудівської Аравії РаджвоюАльСаїф у палаці Захран. Офіційна церемонія віддала належне військовій кар’єрі принца Хусейна та культурі самої Йорданії.

Весілля  кронпринца Хусейна і Раджви Аль Саїф
Весілля кронпринца Хусейна і Раджви Аль Саїф

Реклама

Усі погляди були прикуті до весільної сукні нареченої, вбрання ліванського дизайнера Елі Сааба з довгими рукавами та асиметричним декольте. Подібно до принцеси Іман, яка вибрала сукню Dior для свого весілля раніше, Раджва зробила ставку на мінімалістичний, але цікавий дизайн. Наречена також додала соборну фату з вишитими квітами, сережки-люстри та тіару. Замість туфель з підборами принцеса вибрала пару білих балеток d'Orsay. Зрештою, найкращі весільні ансамблі — зручні, і Раджва довела, що просте взуття є вельми елегантним.

Весілля кронпринца Хусейна і Раджви Аль Саїф
Весілля кронпринца Хусейна і Раджви Аль Саїф

Як і на всіх королівських весіллях, список гостей складався з відомих імен — від глав держав до інших суверенів. Кейт, принцеса Вельська, увійшла до палацу Захран поруч із принцом Вільямом у рожевій сукні ElieSaab. Те, що її образ з архівної колекції бренду осінь-зима 2017/2018 був створений тим же дизайнером, що й сукня нареченої, було ще одним проявом дипломатії від Кейт, яка зробила моду своєю улюбленою формою спілкування. Це не вперше Кейт вбирається у цей особливий відтінок на весіллі. Можна пригадати її в рум’яній сукні AlexanderMcQueen на весіллі сестри ПіппиМіддлтон у 2017 році.

Раджва Аль Саїф і принц Хашем бінь Абдулла
Раджва Аль Саїф і принц Хашем бінь Абдулла

Кейт приєдналася до принцеси Беатріс, яка була запрошена разом із чоловіком ЕдоардоМапелліМоцці — вона вибрала блідо-блакитну блискучу сукню NeedleandThread. Також були присутні Марія, кронпринцеса Данії, у квітковій сукні з бантом у волоссі, королева Бутану Джецун і принцеса Юфелма, які з’явилися в традиційному бутанському одязі. Нижче дивіться фотографії з весілля принца-спадкоємця Хусейна та принцеси Раджви.

<b>Принц Хусейн і Раджва Аль Саїф</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.