До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аня Тейлор Джой вийшла заміж

30 вересня відома актриса Аня Тейлор Джой вийшла заміж за музиканта Малкольма Макрея, з яким зустрічалася понад два роки. На весілля в романтичному італійському місті зібралися 150 гостей, зокрема Кара Делевінь, Джулія Гарнер, Майлз Теллер, Еван Росс, Ніколас Голт, Браяна Голлі. Свято пройшло в Палаццо ПізаніМоретта, розташованому уздовж Гранд-каналу у Венеції.

Малкольм Макрей і Аня Тейлор-Джой
Малкольм Макрей і Аня Тейлор-Джой

Реклама

Напередодні саму наречену помітили на балконі готелю в білому шовковому халаті: вона попивала ранкову каву, готуючись до свого великого дня, а через кілька годин з'явилася в набагато гламурнішій сукні. Як і слід було очікувати від амбасадорки бренду, актриса вийшла заміж у виготовленому на замовлення вбранні Dior. Проста сукня А-силуету на тонких бретельках із м’якого темно-коричневого тюлю була прикрашена візерунками колібрі та написами, які, безсумнівно, мали особливе значення для пари. У нареченої був сміливий макіяж, губи підфарбовані фіолетовим відтінком помади, а волосся частково зібрано у мальвинку. Вихід завершила класична біла вуаль. Наречений прибув на церемонію на човні в легкому чорному вовняному джемпері та темних джинсах і з сумкою Dior. Ймовірно французький бренд одягнув молодят повністю.

Кажуть, Аня Тейлор Джой і Малкольм Макрей познайомилися на вечірці з приводу виходу фільму "Ферзевий гамбіт" на початку 2021 року, і вже через два дні Макрей написав про свою майбутню дружину пісню під назвою "Справді хочу бачити тебе знову". Вони вперше разом з’явилися на публіці у березні 2022 року на вечірці CAAPreOscar у Голлівуді, а наступного місяця пара цілувалася на червоній доріжці прем’єри фільму "Північник".

Аня Тейлор Джой і Малкольм Макрей
Аня Тейлор Джой і Малкольм Макрей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.