До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшло весілля топмоделі Барбари Палвін

Зіркові весілля тривають. Слідом за топмоделлю Анною Клівленд, яка нещодавно вийшла заміж за Джефферсона Хека, колишнього хлопця Кейт Мосс, стало відомо про ще одне подружжя. Топмодель Барбара Палвін звʼязала себе узами шлюбу з актором Діланом Спроусом. Пара одружилася минулої суботи, 15 липня, на батьківщині моделі, в Угорщині. Саме весілля пройшло на території маєтку Harlekin Birtok, який належить батькам нареченої. Восени двоє планують відсвяткувати масштабне весілля в Каліфорнії. "[Минулими вихідними] мала бути інтимна подія, — каже Барбара. — Але в підсумку у нас було 115 гостей, тому що є багато людей, про яких ми дбаємо, і ми хотіли, щоб вони всі були там".

Реклама

Барбара та Ділан вперше зустрілися близько шести років тому, коли вона перебила його в черзі під час входу на захід. Коли Ділан докорив їй за погану поведінку, вона відповіла: "Ти що, продавець хот-догів?" Послідував жартівливий флірт, і, хоча номерами телефонів не обмінялися, цікавість Ділана розпалювалася. Після цієї події Ділан писав їй приватні повідомлення в Instagram, але безуспішно, оскільки вона не відповідала протягом наступних шести місяців. Зрештою Барбара все ж таки піддалася чарам і відповіла, а через три місяці полетіла до Китаю, щоб побачити актора, який тоді був на знімальному майданчику, і піти на їхнє перше побачення. До січня 2019 року вони жили разом.

Пара заручилася у вересні минулого року під час подорожі з друзями, у Каліфорнії. Вони зупинилися в місці, де з-посеред дикої природи можна побачити видр, улюблених тварин Барбари. "Це було дуже романтично, — каже вона. — У мене була підозра, що він може зробити пропозицію, бо він спакував сорочку, яка була занадто гарною для кемпінгу".

Оскільки власність батьків Барбари часто слугує місцем проведення весіль, вона та її сестра Аніта Палвін мають досвід планування. І коли Барбара сказала, що заручена, Аніта швидко взялася за справу. "У нас не було планувальника, тож Барбара та її сестра спланували більшу частину самі, — пояснює Ділан. — Вони сказали мені, що моя єдина робота — з’явитися й сказати правильне ім’я". Також Барбара ретельно продумала кожен аспект свого весільного образу, бажаючи одягнути на церемонію щось позачасове та класичне. Вона зробила ставку на сукню без бретельок Vivienne Westwood, яка була зроблена за спеціальним замовленням для Барбари. У якості весільних прикрас вона обрала Tiffany & Co., а ювелір створив для нареченої чокер у стилі 1990-х, який ідеально доповнював сукню.

У другій сукні Барбара хотіла виглядати молодо та весело, щоб можна було танцювати всю ніч безперервно. Для цього вона вибрала короткий фасон із перехресною спинкою Philosophy di Lorenzo Serafini. "Це був найкращий вибір, — каже Барбара. — Сукня змусила мене відчути себе сучасною принцесою".

"Також є красива угорська традиція: після півночі потрібно одягати червону сукню — це називається menyecske ruha, — пояснює наречена. — Не було жодних питань — це мало бути вбрання від угорського дизайнера, тому я вибрала Mero. Вони створили сукню моєї мрії. Це було сексуально і мило, але також зручно — саме те, чого я хотіла". Барбара планувала всі свої образи з урахуванням поєднань зі взуттям Jimmy Choo, розробленого відповідно до кольорів її суконь.

Тим часом подружки нареченої були одягнені в холодну пастельну гаму. "Для мене було важливо вибрати не конкретний колір, а палітру, щоб кожен міг виразити себе як завгодно в рамках теми, — каже Барбара. — Я хотіла, щоб усі почувалися комфортно.

Пара обмінялася обітницями в церкві в Альбертірсі, де 34 роки тому вінчалися батьки Барбари. "Там були всі люди, яких ми любимо і про яких дбаємо, — розповідає дівчина. — Ми всі трохи плакали". Після церковної служби відбулася весільна церемонія, яка пройшла на маленькому острові в заповіднику на території маєтку батьків Барбари. "Погода була ідеальною з невеликим прохолодним вітерцем, — каже Барбара. — Це був прекрасний момент, який ми ніколи не забудемо".

"Ми були сповнені хвилювання! — додає Ділан. — Оскільки ми вже закінчили церемонію в церкві, до другої частини ми були трохи спокійніші. Перед тим, як йти до вівтаря, ми нервували, але тільки-но ми глянули одне на одного, просто почали сміятися, і це заспокоїло наші нерви". Після цього молодятам було важко заспокоїтися. "Наш перший танець ще був попереду, і ми були трохи напружені через це, — згадує Ділан. — Але після того, як ми з цим закінчили, ми просто насолоджувалися чудовою їжею та живою музикою"

"Мені знадобиться деякий час, щоб звикнути до того, що мене називають місіс Спроус, — жартує Барбара. — Ділан називає мене своєю дружиною вже три роки, тож йому буде простіше. Ми раді повернутися в Лос-Анджелес до наших домашніх тварин і трохи відпочити, перш ніж почати планувати американське весілля". Більше фото з весілля топмоделі Барбари Палвін дивіться в нашій галереї.

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.