До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2023: знаменитості, які стали батьками

Багато знаменитостей цього року стати батьками. Хтось відчув радість материнства й батьківства вперше, а хтось поповнив свою сім’ю другою, третьою, чи навіть, четвертою дитиною. Підбиваючи підсумки 2023 року, vogue.ua згадує зіркові пари, у яких народилися діти.

Періс Гілтон і Картер Реум

За 2023 рік Періс Гілтон встигла двічі стати мамою. Тепер у зірки є син Фенікс та дочка Лондон. У січні цього року стала відомо про народження першої дитини, а у листопаді Періс розповіла, що в їхній родині знову поповнення. Обидві дитини народилися завдяки послугам сурогатної матері.

Реклама

Ріанна і A$AP Rocky

На початку серпня цього року Ріанна і A$AP Rocky вдруге стали батьками. В них народився син на імʼя Ріот Роуз. У вересні пара організувала сімейну фотосесію з двома дітьми і нарешті офіційно повідомила щасливу новину — тепер вони батьки двох хлопчиків.

Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс

2023 рік Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс почали вже у новому статусі. Вони стали батьками вчетверте. Про це Блейк повідомила своїм підписникам 12 лютого у жартівливій формі в інстаграмі, поділившись світлиною, на якій вона позує вже без живота поряд із чоловіком і його мамою.

Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер

Найстарша з п’яти сестер Кардаш’ян, бізнесвумен Кортні Кардаш’ян, та її чоловік, музикант Тревіс Баркер, знову стали батьками — це їхня перша спільна дитина і дуже довгоочікувана. Після двох років невдалих спроб Кортні все-таки вдалося завагітніти природним шляхом. Для самої зірки малюк став четвертим, вона вже виховує трьох дітей від попередніх стосунків зі Скоттом Дісіком.

Принцеса Йоркська Євгенія та Джек Бруксбенк

Наприкінці травня племінниця короля Чарльза, принцеса Євгенія Йоркська, стала мамою вдруге. 30 травня у неї та її чоловіка Джека Бруксбенка народився другий син, якого назвали Ернест Джордж Ронні Бруксбенк. Середні імена хлопчик отримав на честь своїх предків. Народжувала Євгенія в лікарні Портленд, там же, де народився її перший син Август.

Жозефін Скрівер і Александр Делеон

Наприкінці серпня цього року колишній "янгол" Victoria's Secret, модель Жозефін Скрівер, і її чоловік, музикант Александр Делеон, вперше стали батьками. У пари народилася дочка, яку назвали Аврора Джеймс.

Кіт Гарінґтон і Роуз Леслі

Зірки "Гри престолів" Кіт Гарінґтон і Роуз Леслі вдруге стали батьками. 3 липня 2023 року у пари народилася друга дитина. Тепер у них є син і дочка.

Карлі Клосс і Джошуа Кушнер

На Met Gala 2023 супермодель Карлі Клосс оголосила радісну новину щодо розширення сімʼї. Вона зʼявилася на червоній доріжці заходу з чоловіком Джошуа Кушнером і продемонструвала свій округлий живіт. А вже 11 липня вона вдруге стала мамою. У пари народився хлопчик.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.