До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшло весілля моделі Тейлор Хілл і її нареченого Деніела Фраєра

У суботу, 10 червня, модель Тейлор Хілл вийшла заміж за приватного інвестора Деніела Фраєра на ранчо Devil’sThumbRanch в Колорадо. Вони вперше зустрілися на JazzFest в Аспені в 2019 році, який відвідали разом зі спільними друзями, і відразу ж зійшлися. Незабаром після цього вони почали зустрічатися. В червні 2021 року Деніел зробив пропозицію в готелі SanPietro в Італії, подарувавши Тейлор каблучку з трьома діамантами. Модель повідомила про цю новину в Instagram за допомогою каруселі зображень і підпису: "Мій найкращий друг, моя споріднена душа, я кохатиму тебе завжди".

Реклама

Пара звернулася до Ханни Петерсон з Table 6 Productions, щоб спланувати свій весільний вікенд, який розпочався у п’ятницю ввечері з вітальної вечірки на ранчо в Broad Axe Barn. Дрескод передбачав "атмосферу західного шику". Наречена одягнула в’язану сукню House of Flora та коштовності Messika, а наречений — вбрання Tecovas, капелюх Stetson і черевики. "Ця подія була ідеальним способом розпочати наші весільні вихідні на ранчо Devil’s Thumb Ranch", — згадує Тейлор. "Якби я не подорожувала по роботі — я буквально [їду] без зупинки з 14 років — Колорадо завжди був моєю скелею, моїм домом і моїм серцем. Так було, поки я не зустрів Денні. Денні змушує мене відчувати себе вдома, де б ми не були. Я хотіла поділитися цією унікальною миттю з усіма нашими близькими в моєму рідному і улюбленому місці: у Вінтер-парку в Колорадо".

Наступного дня Тейлор збиралася з подружками нареченої в YagerHouse на території комплексу. Церемонія почалася о 16:30, безпосередньо перед тим, як пішов дощ, який є звичайним явищем о цю пору року, і на задньому плані були Скелясті гори Колорадо. "Для мене була честь одягнути сукню Etro, виготовлену спеціально для мене на замовлення", — каже Тейлор, яка запросила американський Vogue на останню примірку сукні. "Я так багато працювала з Etro, що вони вже для мене як сім’я. Марко [де Вінченцо] — дивовижний дизайнер, і мені подобається, як він креативно розвиває бренд".

Тейлор також поділилася, що не могла повірити, що це перша весільна сукня створена на замовлення модним Домом. "Це зробило цей момент ще більш чарівним", — каже вона. "Etro буквально взяли все, що було в моєму розумі, і перетворили це на реальність. Ця сукня справді вбрання моєї мрії. Вона елегантна, але виконана у стилі бохо завдяки своєму матеріалу, силуету та бісеру". Щодо ювелірних прикрас у Тейлор не було жодних сумнівів: вона знала від самого початку процесу стилізації, що хоче носити DavidYurman. "У мене постійні взаємини із сімейним брендом, і їхня колекція стала ідеальним компліментом до моєї нестандартної сукні Etro", — пояснює вона. Зачіска була створена ДаніелємПріано, а Кароліна Гонсалес відповідала за макіяж нареченої.

Наречений, який народився в Лондоні, виріс у Женеві та відвідував школу-інтернат Ітонського коледжу, одягнув традиційний британський ранковий костюм, що носив у студентські роки, пошитий New & Lingwood. "Існує стара ітонська традиція, згідно з якою в день весілля потрібно одягати той самий фрак", — пояснює Тейлор. Усі подружки нареченої позували в сукнях Reformation. Священиком був дідусь нареченої, преподобний Стенлі Тейт. "Перед церемонією я дуже нервувала і водночас була така схвильована, — згадує Тейлор. Але тільки-но я вийшла до проходу і вперше побачила Денні, мене накрило почуття повного спокою, ніби все інше не мало значення. Він був усім, що я могла бачити, і це був такий особливий чудовий момент, який ми розділили з усіма людьми, яких ми любимо".

Після церемонії молодята зробили сімейні фотографії, а потім приєдналися до гостей за коктейлями та британськими чашками Pimm's. "Ми з Денні розпочали нашу історію кохання на JazzFest в Аспені в 2019 році, і того ж року виступив Джон Майєр, — зазначає Тейлор. "Він відомий кавером на "Free Falling" Тома Петті, тому ми вибрали її як нашу пісню для першого танцю". Під час вечері члени сім'ї виголосили щирі промови, потім співак Стіві Брок і група Dream On заспівали серенаду для пари. "Коли ми почули Стіві в Нешвіллі відразу зрозуміли, що хочемо, щоб він виступив на нашому весіллі".

Зрештою, гості вирушили на вечірку, яка тривала до раннього ранку і закінчилася співом Хлої на барній стійці. Наречена змінила ще один образ, обрав для запальних танців коротку сукню Self-Portrait. "Ми з Денні пішли з вечірки досить пізно, але ми не були останніми, хто стояв на ногах", – зізнається Тейлор. "Ми хотіли [закінчити нашу першу шлюбну ніч], гуляючи вулицею і дивлячись на зірки, як ми це робили, коли почали закохуватися".

"Тепер, коли все закінчилося, ми відчуваємо прекрасне почуття полегшення та задоволення, — продовжує Тейлор. — Весільні вихідні були такими веселими й особливими, і я дуже рада, що ми зробили це в моєму рідному місті, а також зуміли додати штрихи англійської спадщини Денні, що було важливо для нас обох. Планування весілля — це велика праця, але це того варто". Більше фото з весілля моделі Тейлор Хілл і її нареченого Деніела Фраєра дивіться в нашій галереї.

<b>Як пройшло весілля моделі Тейлор Хілл і її нареченого Деніела Фраєра</b>

За матеріалами: vogue.com.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.