Найгарніші спідниці бохо сезону весна-літо 2024

Натхнення богемною естетикою пронизало подіуми столиць моди, змушуючи модниць, streetstyle-зірок і знаменитостей схилитися до цього доволі ефектного одягу. Один елемент став особливо популярним бохо-спідниці, які дизайнери представили у всіх можливих варіаціях: від принтованих і плісированих до асиметричних дизайнів. Завдяки своїй універсальності та легкості спідниці в стилі бохо в поєднанні з босоніжками на пласкій підошві є ідеальним вибором цього літа. Оскільки ця тенденція є фаворитом сезону, Vogue.ua зібрав 7 варіантів стилізації, які варто опробувати вже зараз.

Ulla Johnson

У колекції Ulla Johnson весна-літо 2024 можна було побачити спідницю бохо з плісированими деталями. Вуличний стиль відповідає за максимізацію потужності цього одягу, перетворюючи його на те, що піднесе жіночий гардероб на новий рівень. Кроптоп і босоніжки на пласкій підошві стануть найбільш доречними союзниками.

Плісирована спідниця яскравих тонів приверне увагу, а базова футболка з принтом надасть вбранню необхідних стилістичних штрихів. Босоніжки на пласкій підошві дозволять ходити годинами і не відчувати втоми.

Цього літа модниці також схиляються до мідіспідниці в стилі бохо з квітковим принтом, характерним для цієї естетики. Оскільки це може бути досить ефектним, підкресліть образ базовою футболкою та стриманими аксесуарами. Що стосується взуття, варто обрати сандалі-гладіатори.

Цього літа рекомендуємо вибирати ключові речі, як-от мереживні спідниці в стилі бохо, які покращують будь-яку стилістичну комбінацію. Щоб надати їй сучасного відтінку, достатньо трикотажної блузи та повсякденних босоніжок.

Плетені максіспідниці та класичні сорочки мають увесь стилістичний авторитет. Залишиться додати лише сандалі на пласкій підошві нейтральних кольорів, наприклад, нюдового або чорного.

Основою розслабленого щоденного образу з легкістю стане квітчаста спідниця з вирізами. Гарним доповнення буде вільна сорочка або кардиган, а також шльопанці.

Спідниця з торочками — дуже богемний дизайн, який буде супроводжувати нас цього літа. Щоб надати йому більш розслабленого ефекту, використовуйте майку і босоніжки на пласкій підошві. Ще один елемент, який варто взяти до уваги, — сумка з джуту або створена в техніці кроше.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE