До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нюдові босоніжки — найелегантніше взуття цього літа

Нюдові босоніжки, взуття нейтральних кольорів, як-от світло-бежевий та пудрово-рожевий, найактуальніші босоніжки поточного літа. Вони ідеально пасують для стилізації різноманітних образів, оскільки підсилюють той чудовий ефект, коли шкіра набуває золотистої засмаги. Нюдові босоніжки надзвичайно універсальні: їх можна поєднувати з мінішортами чи бермудами, а також із короткими сукнями-сорочками та навіть пляжним одягом.

Реклама

Дизайнери радять носити нюдові босоніжки з одягом нейтральних тонів, який, звісно, елегантно перегукується з тоном взуття, наприклад, світло-бежевим або пудрово-рожевим. Acne Studios поєднують таке взуття з приталеною максісукнею, що ідеально пасує для стильних вечірніх образів, а Michael Kors показують, як вони можуть стати ідеальним варіантом для завершення денних нарядів.

Acne Studios
Acne Studios

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Від елегантних моделей на високих підборах до варіантів з тонкими шнурками, які можна зав’язати на щиколотці: Vogue.ua зібрав 5 нюдових босоніжок, які варто додати до свого гардероба просто зараз.

Aquazzura
Aquazzura

Gianvitto Rossi
Gianvitto Rossi

Jimmy Choo
Jimmy Choo

Aeyde
Aeyde

Studio Amelia
Studio Amelia

За матеріалами Vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.