До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сандалії-гладіатори сезону весна-літо 2024

Знову з’явившись у колекції Rabanne весна-літо 2024, сандалії-гладіатори посідають почесне місце в гардеробах найстильніших модниць світу. Хоча ці босоніжки не пристосовані для всіх стилів, вони абсолютно практичні, особливо в поєднанні зі спідницями та сукнями.

Rabanne
Rabanne

Реклама

Rabanne
Rabanne

Далекі від свого давньогрецького походження, ці босоніжки, які справляють враження сучасних воїнів, потроху відновлюють свою модну силу завдяки двом великим трендам останніх місяців. З одного боку, стиль IndieSleaze2010-х років (відома епоха футболок з дірками або логотипами рок-гуртів, вузьких джинсів, картатих сорочок тощо), а з іншого боку, бохо-шик, відроджений ​​ЧеменоюКамалі. Крім того, Марго Роббі без вагань взула на червону доріжку босоніжки із застібками зі сміливим вінтажним образом Mugler.

Марго Роббі у вінтажному образі від Mugler
Марго Роббі у вінтажному образі від Mugler

Яскравий колір

Cynthia Rowley
Cynthia Rowley

Цього літа сандалії-гладіатори спокушають спробувати яскраві кольори. Доказом цього є колекція CynthiaRowley, у якій барвисті босоніжки, що щільно прилягають до щиколотки, були представлені в різних кольорах: від рожевого до золотистого і навіть насиченого синього.

З чорними колготками

Alaїа
Alaїа

Alaïa продемонстрували мінімалістичний дизайн, гідний голлівудської зірки, який виділяється сріблястим кольором, шпильками та чотирма шкіряними ремінцями, що обіймають щиколотку та ще більше виділяються на фоні чорних колготок.

Флористичні сандалії-гладіатори

Versace
Versace

Залишаючи осторонь монохромне вбрання, Versace роблять ставку на в’язанімінісукні у формі квітів — сучасну обробку, яку також можна побачити на шоу Valentino весна-літо 2024. Versace поєднали сукню з нюдовою білизною, вільною джинсовою курткою та прозорими босоніжками з помітними логотипами.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.