До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мереживна спідниця — гучний тренд сезону весна-літо 2024

В епоху естетики "кокетки" та "дружини мафіозі" в гардероби модниць впевнено пробирається мереживна спідниця. Цей одяг можна поєднувати з будь-яким силуетом: від витончених образів до нарядів у дусі гранжу, і кожна може інтерпретувати його відповідно до своїх модних уподобань. Міді, міні, барвиста чи однотонна мереживна спідниця стане одним із незамінних предметів цієї весни.

Dior
Dior

Реклама

На подіумах весна-літо 2024 мереживна спідниця зʼявилася в численних варіаціях. Dior зробили ставку на делікатність для витонченого образу, поєднавши спідницю з чорним блейзером і бездоганною білою сорочкою. MichaelKors віддали перевагу монохромному стилю та представили мереживну спідницю в поєднанні з чорною сорочкою великого розміру та босоніжками.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

МойяМохінні вдягла асиметричну білу мереживну спідницю зі шкіряним бомбером і гостроносими чоботами такого самого відтінку. Серед аксесуарів можна побачити світло-золоті прикраси, протисонцеві окуляри і чорну шкіряну сумку.

Для афтепатіMetGala 2022 КендаллДженнер вибрала чорний мереживний ансамбль MiuMiu, що складається з топу та мідіспідниці, додавши шовкову білизну та босоніжки на високих підборах.

Софія Роу приєдналася до тренду з витонченим образом, у якому поєднала мереживну спідницю з топом із викотом Бардо. Доповнили образ невелика сумка LadyDior і темні черевики.

Зої Салдана обрала білу мереживну спідницю довжини міді та доповнила її біло-чорним напівпрозорим жилетом. Свій образ актриса завершила перлинними сережками Dior і чокером, інкрустованим чорними перлами.

Для показу MiuMiuНікіВу вибрала чорну мереживну спідницю, яка відзначила гранжевий образ. Вона поєднала її зі шкіряною курткою, байкерськими черевиками та білою сумкою.

АмаліГассманн одягла чорну модель довжини міді, оздоблену сітчастим корсетом-байкою. Вона завершила образ шкіряною мікросумкоюDiorBobby і чоботами з ремінцями.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.