До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 статей, які ви могли пропустити цього тижня: 1–7 квітня

Інформаційний потік з кожним днем все посилюється, і легко пропустити важливі та цікаві теми. Саме тому щоп'ятниці ми вибираємо п'ять топ-матеріалів, які наша команда підготувала для вас продовж тижня.

5 речей про розлади аутистичного спектра, які варто знати кожному

2 квітня — Всесвітній день поширення інформації про аутизм. Що потрібно знати про розлади аутистичного спектра, розповідає Анастасія Степула, радниця з адвокації громадської спілки "Українська мережа за права дитини". Більше — за посиланням.

Реклама

Як нині змінюється індустрія моди й чого очікувати надалі

Останні новини про звільнення та призначення в модній індустрії показують, що вона зараз переживає переломний момент — і зміну поколінь, і адаптацію до зовнішніх викликів. З майже дюжиною нових імен і посад, оголошених з 2023 року, індустрія може стати осердям нових і прогресивних ідей. Більше — за посиланням.

5 фільмів, які варто подивитися на фестивалі квір-кіно SUNNY BUNNY

З 10 до 26 квітня в Києві відбудеться фестиваль квір-кіно SUNNY BUNNY, що виріс з однойменної програми кінофестивалю "Молодість", яка існувала понад 20 років. Повноцінний фестиваль, що проходить вже вдруге, сфокусується на темі прав людини та продемонструє найгучніші фільми на квір-тематику, які здобули нагороди на всесвітніх кінофестивалях. Розповідаємо про стрічки, які не можна пропустити, за посиланням.

Псевдо-ЗСЖ: 7 продуктів, що приховують у собі калорійні бомби

Багато продуктів, які прикидаються "здоровими", приховують у собі калорійні бомби, а іноді — і пряму шкоду для організму. Розповідаємо, які з них — справжні вовки в овечій шкурі, за посиланням.

5 причин, чому не можна пропустити виставку "Алла Горська. Боривітер"

В Українському Домі триває ретроспективна виставка "Алла Горська. Боривітер", присвячена життю і творчості легендарної художниці-шістдесятниці. Проєкт, на якому представлено понад 100 робіт Горської, зокрема з приватних зібрань, вже встиг стати сенсацією. Розповідаємо, чому "Боривітер" — одна з головних виставок року, яку не можна пропустити, за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.