До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 статей, які ви могли пропустити цього тижня: 25–31 березня

Інформаційний потік з кожним днем все посилюється, і легко пропустити важливі та цікаві теми. Саме тому щоп'ятниці ми вибираємо п'ять топ-матеріалів, які наша команда підготувала для вас продовж тижня.

Гордість нації: українки, які вплинули на світовий кінематограф

Перемога "20 днів у Маріуполі" — перший "Оскар" для нашої країни, але не перший для кінематографістів, які є українцями за походженням. Надихнувшись їхніми здобутками, у спеціальному матеріалі за підтримки Київстар ТБ ми розповідаємо про знаменитих мисткинь з українським корінням, які зробили важливий внесок у світове кіно та неодноразово нагадували світові про те, якою талановитою є українська земля. Більше – за посиланням.

Реклама

Бохо-шик знову в моді (але не такий, як на початку 2000-х)

Все, що виходить з моди, рано чи пізно до неї повертається — місяць тому ця формула спрацювала зі стилем бохо-шик. Після показу французького бренду Chloé, який у новій колекції осінь-зима 2024/25 відродив культову естетику 2000-х, всі дівчата знову захотіли носити сукні з рюшами, яскраві принти і грубе взуття разом. З'ясовуємо, який вигляд має сучасна бохо-естетика.

Художниця Ольга Штейн — про власну галерею, популяризацію мистецтва та надію посеред війни

Художниця Ольга Штейн влаштовує мистецькі виставки та проводить ярмарки, наближаючи роботи молодих авторів до глядача. Її історія чекає за посиланням.

War-Life Balance: де ліміт нашої витривалості?

Які фізіологічні процеси відповідають за те, щоб ми могли виконувати поставлені перед собою завдання? Які є ліміти та чи можна їх збільшити? І чим доведеться платити за це? Розбиралася для нас Наталія Бушковська.

Нічого зайвого: радикальний мінімалізм 1990-х повертається

Ми прощаємося з бравурною естетикою 2000-х, яка останніми роками заполонила тікток та інстаграм, — на зміну їй приходить канонічний мінімалізм 1990-х. Радикально стриманий стиль міцно прописався в колекціях Jil Sander, Khaite і The Row у вигляді бездоганних базових речей: маскулінних жакетів, спідниць-олівців, майок і тренчів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.