До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 помилок під час вибору весільної сукні

Безумовно, вибір весільного образу — один з найтрепетніших і пам’ятних моментів під час підготування до довгоочікуваної церемонії. Проте, є низка "підводних каменів" у пошуках весільної сукні, про які наречені можуть навіть і не здогадуватися. Щоб заощадити час, зусилля й гроші майбутніх пар, Vogue.ua пропонує розглянути найпоширеніші помилки наречених, яких вони припускаються під час вибору весільної сукні.

Придбати сукню занадто рано / пізно

Природно, що кожна наречена, отримавши заповітну каблучку, насамперед мріє купити весільну сукню. Дівчата готові вирушати за вибором ідеального шлюбного вбрання буквально наступного дня після освідчення. Проте якщо весілля не планується в найближчі пів року, краще не поспішати й продумати спочатку стилістику й формат урочистостей, а потім прямувати на пошуки. Потрібно пам’ятати, що занадто рано придбана сукня може просто розподобатися згодом. Купувати весільну сукню найкраще за три-чотири місяці до весілля, цей термін буде оптимальним. Адже потрібно зважити на ще деякі моменти, як-от припасування виробу по фігурі, підбирання потрібних аксесуарів, а в деяких випадках навіть доставлення сукні з-за кордону — усе це потребує часу.

Реклама
Взяти із собою велику "групу підтримки"

Поширеною помилкою багатьох наречених є пошук весільної сукні у великому товаристві подруг. Запам’ятайте одне просте правило: "Що більше людей, то більше різних думок". У підсумку, ви ризикуєте потрапити в ситуацію, коли одна частина подруг голосуватиме за пишну сукню, друга за модель силуету "рибка", а іншим сподобається А-подібний варіант. Занадто велика кількість суперечливих порад тільки зіб’є вас із пантелику. Вибирати весільну сукню найкраще самому й лише потім можна взяти із собою маму або подругу, щоб почути думку близької людини.

Приміряти сукні, вартість яких виходить за межі визначеного бюджету

Перед походом до весільного салону найперше, що потрібно зробити, — визначити бюджет на купівлю шлюбного вбрання. Варто також передбачити витрати на припасування виробу по фігурі, фату, туфлі й додаткові прикраси. Заздалегідь спланований бюджет допоможе уникнути делікатних ситуацій у салоні, коли наречена закохується в сукню, якої не може собі дозволити. Не витрачайте своїх нервів, адже потім, як показує практика, буде досить важко забути цю сукню і знайти їй гідну альтернативу у вашому ціновому діапазоні.

Купити сукню не за розміром

Купити сукню на розмір меншу й сподіватися скинути кілька зайвих кілограмів до весілля — одна з найпоширеніших помилок наречених. Кожна дівчина мріє вийти заміж у прекрасній фізичній формі, а придбання весільної сукні меншого розміру стимулює тренуватися й правильно харчуватися щодня. Однак у період підготування до свята нервова система й так буде занадто перенапружена й додавати клопоту думками про те, що сукня мрії все ще замала, — явно не варто. Найкращим рішенням буде купити сукню свого розміру й припасувати її по фігурі за кілька тижнів до урочистостей.

Приміряти занадто багато суконь

У гонитві за пошуком ідеальної весільної сукні наречені готові абсолютно на все. Деякі дівчата можуть об’їздити пів міста за день і переміряти купу весільних суконь. Цього робити не варто. По-перше, ви морально й фізично виснажитеся, а по-друге, не запам’ятаєте, яка сукня вам сподобалася найбільше. У день краще проводити щонайбільше два примірювання й одягати не більш як 6 різних вінчальних образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.