До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vivienne Westwood презентує нову колекцію весільних суконь

Відома завдяки своєму нетрадиційному дизайну й елементам стилю панк-рок, королева весільної моди Вів'єн Вествуд представляє нову колекцію суконь Bridal & Couture 2021, що є ретроспективою її культових силуетів з подіуму. Кожен виріб, зшитий на замовлення і майстерно створений в ательє, нагадує про важливі моменти з архіву Вествуд, про її розвиток як майстрині кутюр'є. Нова колекція Vivienne Westwood відображає фірмовий авангардний крій і драматичні силуети в поєднанні з класичними й романтичними деталями весільної моди.

Vivienne Westwood Bridal & Couture 2021

Колекція Vivienne Westwood Bridal & Couture 2021 є лінійкою метаморфічних образів і аксесуарів. У ній можна знайти білі сукні зі знімними рукавами, накидки з жоржету, корсети з шовкової тафти, вбрання в підлогу в стилі бароко або з пишними рукавами в стилі 1980-х, образи з романтичними вирізами і асиметричними декольте, а також мінісукні з воланами з люрексу і ефектними кринолінами.

Реклама
свадебное платье тренды 2021 фотоVivienne Westwood Bridal & Couture 2021

Усі весільні сукні виготовляються з турботою про навколишнє середовище, при цьому кожен виріб розроблено і виготовлено в Англії. Серед екологічно чистих тканин у колекції є шовк Peace кольору слонової кістки, жаккард Tiny Stars з переробленого поліестеру і сертифікована FSC віскоза кольору слонової кістки — як веганська альтернатива шовку.

Vivienne Westwood Bridal & Couture 2021
свадебное платье тренды 2021 фотоVivienne Westwood Bridal & Couture 2021

Колекція, присвячена 25-літтю роботи в лондонському ательє, містить різноманітні образи — від сукні Ball Tie зі знімною накидкою з тонкого мережива до корсетного образу Leia з шовкової тафти з багатошаровим високим розрізом і широким шлейфом, що створюють драматичний образ, гідний венеціанського карнавалу. Сукні з корсетним топом Bagatelle відсилають до колекції весна-літо 1997 Vive La Bagatelle. Романтичний виріз виконано у вигляді драпірованої тканини, перекинутої через плече і закріпленої на пласкому корсеті в стилі XVIII століття.

свадебное платье тренды 2021 фотоVivienne Westwood Bridal & Couture 2021

Колекція, присвячена 25-літтю роботи в лондонському ательє, містить різноманітні образи — від сукні Ball Tie зі знімною накидкою з тонкого мережива до корсетного образу Leia з шовкової тафти з багатошаровим високим розрізом і широким шлейфом, що створюють драматичний образ, гідний венеціанського карнавалу. Сукні з корсетним топом Bagatelle відсилають до колекції весна-літо 1997 Vive La Bagatelle. Романтичний виріз виконано у вигляді драпірованої тканини, перекинутої через плече і закріпленої на плоскому корсеті в стилі XVIII століття.

<b>Vivienne Westwood Bridal & Couture 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.