До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де купити ідеальну весільну білизну

Весільна сукня — не єдиний елемент в образі нареченої, що має бути максимально досконалим. Коли справа доходить до пошуків весільної білизни, наречені розділяються на два табори: одні віддають перевагу мінімалістичним комплектам, що повторюють контури тіла, а інші вибирають складноскроєні комбінації, прикрашені мереживом, шлярками та стразами. Нового сезону в тренді мереживні й шовкові бюстгальтери, напівпрозорі дизайни та білизна в стилі ретро з присмаком романтики. Vogue.ua зібрав п’ять брендів спідньої білизни, у колекціях яких кожна наречена зможе знайти свій ідеальний комплект.

Novias
La Perla

Якщо говорити про спідню білизну категорії люкс, то перший бренд, який спадає на думку, — La Perla. Марку заснувала в 1954 році Ада Масотті — жінка, яка вирішила створити корсетну майстерню, ґрунтуючись передусім на італійських традиціях. Сьогодні La Perla — це еталон розкоші. Бренд зумів адаптуватися до потреб сучасних жінок, надаючи водночас уваги вишуканості, майстерності та якості деталей. Чуттєва, елегантна й сексуальна спідня білизна La Perla стане найкращим варіантом для наречених, які шукають ідеальний комплект для особливої ​​ночі.

Реклама
Love Stories

Love Stories — популярна нідерландська марка спідньої білизни, пляжного та домашнього одягу. Бренд з’явився у 2013 році й за цей час встиг зібрати мільйони фанатів у всьому світі. У своєму каталозі марка пропонує абсолютно все, що потрібно будь-якому міленіалу в сучасному світі, включно зі, звісно ж, ідеальним комплектом весільної спідньої білизни. В основі ДНК бренду лежить ідея створення естетичної білизни, що поєднує комфорт і функціональність спортивних виробів з жіночними фасонами з делікатних матеріалів і романтичними деталями на зразок шлярок і мережива. Виходять зручні й гарні вироби, які сподобаються нареченим.

Skims

Є наречені, які на весілля вибирають розкішну й вишукану спідню білизну, а є дівчата, які віддають перевагу функціональності й комфорту. Зокрема, наречені, які вибрали вінчальну сукню з напівпрозорої тканини або силуетний образ "русалка", найімовірніше, зосередять увагу на непомітній на тілі білизні. Саме для таких випадків Кім Кардаш’ян відкрила свій бренд спідньої білизни Skims, з думкою про жінок, які хочуть носити ультратонкі сукні й не мати проблем зі спідньою білизною. У межах лейбла у вересні минулого року Кім запустила спеціальну лінію для наречених Skims Bridal. Колекція складається з обтислих боді, високих трусиків, безшовних бюстгальтерів і шовкових халатів.

Fox Lingerie

Знайти альтернативу європейським брендам, можна й на українському ринку. Пропонуємо придивитися до бренду спідньої білизни Fox Lingerie, який демонструє вдале поєднання високої якості й ексклюзивного дизайну. Спідня білизна марки уособлює найсміливіші бажання й почуття дівчат. У новій колекції весна-літо 2021 марка представила білосніжний мереживний комплект, що складається з ажурних трусиків бразиліана, класичного мереживного ліфа на кісточці й звабливого пояса для панчіх з ніжної сітки.

Moye

Moye — польська фірма, що спеціалізується на шовковому одязі, спідній білизні та аксесуарах. Сестри Меланія й Магдалена Вишомирські заснували марку 2016 року з метою створення спідньої білизни, що поєднує комфорт та універсальність з витонченістю й вишуканістю. У 2021 році вони запустили свою першу лінію спідньої білизни для наречених, до якої ввійшли білосніжні slip-dress, напівпрозорі трусики й бра з ніжної органзи, шовкові ліфи, білосніжні халати, підв’язки, фата та інші весільні аксесуари.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.