З чим носити джинси-кюлоти: 4 модні ідеї цього сезону

Цього літа варто дати шанс іншим видам джинсів, крім класичних моделей mom або baggy. Наприклад, джинсам-кюлотам: їхній широкий силует і довжина нижче колін ідеально пасують для виразного образу з блузами, топами в білизняному стилі та сорочками поло. Модні тенденції сезону весна-літо 2024 підтвердили, що укорочені джинси в тренді, тому кюлоти, бермуди та капрі швидко стали популярними, як ніколи раніше. Vogue.ua зібрав 4 ефектні способи носити джинси-кюлоти поточного сезону.

Блуза в стилі бохо та чорні джинси-кюлоти

Зробіть вибір на користь чорних укорочених джинсів — варіанта, який поєднується абсолютно з усім і пасує для створення монохромних або кольорових образів. Для щоденного вбрання до джинсів-кюлотів варто лише додати блузу в стилі бохо з квітковим принтом або вишивкою та контрастне взуття.

Білий топ і джинси-кюлоти зі стрілками

Те, що вбрання "просте", не означає, що воно базове. Це продемонстрували модниці, створивши повсякденні вбрання, які працюють у різних сценаріях. Обирайте джинси-кюлоти зі складками та поєднуйте їх із білим топом, мюлями в тон і бомбером, який захистить від вітру у більш прохолодні літні дні.

Трикотаж і білі джинси-кюлоти

Немає нічого кращого, ніж монохромний образ. Streetstyle-зірки роблять вибір у бік білих джинсів-кюлотів у поєднанні з оверсайз-світшотом та улюбленими лоферами.

Блуза з V-подібним вирізом і класичні джинси-кюлоти

Замість типового офісного дрескоду, білої сорочки з чорними штанами, краще революціонізуйте коди за допомогою джинсів-кюлотів. Ідея полягає в тому, щоб інвестувати в класичні моделі, які допоможуть створити вишуканий образ у поєднанні з білою блузою із V-подібним вирізом, а також класичним жакетом.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE