До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оверсайз-світшот — те, що знадобиться вам цього літа

Світшот, який ви ніби забрали у вашого хлопця або чоловіка, незмінно улюблений одяг серед усіх модниць, які цінують комфорт і розслабленість. Коли вам хочеться провести захід сонця надворі, а вечір дарує прохолоду, оверсайз-світшот стане тим атрибутом, який додасть затишку під час літнього бризу.

Christian Vierig/Getty Images
Christian Vierig/Getty Images

Реклама

Оверсайз-світшот поєднується з усім: шортами та спідницями для прогулянок містом, з бікіні — для прохолодного вечора на пляжі. А ще світшот зробить будь-який образ розслабленішим, вдягнете ви його, накинете на плечі чи зав'яжете на талії.

Momo Angela/Getty Images
Momo Angela/Getty Images

Ідеальні світшоти легко знайти в чоловічих відділах брендів одягу, які вам подобаються: від бюджетних Zara, H&M та Mango до Cos та Uniqlo. Сміливо можна стверджувати, що світшот є позачасовим елементом гардероба — і свій ідеальний спортивний светр можна зробити вдалою інвестицією, яка затишно зігріватиме впродовж років.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.