До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Відкриті мюлі на підборах — модний і зручний тренд цього літа

Мюлі на підборах з відкритим мисом — одна з найпопулярніших пар взуття цього сезону. Чи то завдяки престуру Марго Роббі, присвяченому виходу фільму "Барбі" (акторку часто можна помітити в мюлях Manolo Blahnik, зокрема, моделях Jadarona та Houramu, які були обрані через їхню подібність до фірмових підборів ляльки), чи то просто тому що це дуже зручний та модний тренд. Однак те, що мюлі на підборах — найпопулярніше взуття цього літа, заперечувати неможливо. У своїх колекціях дизайнери пропонують як однотонні лаконічні версії з однією перемичкою, так і пари з ошатним декором або моделі з кількома ремінцями.

Bronx and Banco
Bronx and Banco

Реклама

Мюлі з відкритим носком цього сезону особливо популярними серед знаменитостей, які їх люблять за простоту, універсальність і вишуканість. Дженніфер Лоуренс є прихильницею Jadaronas Manolo Blahnik, тоді як Ріанна та Гейлі Бібер обирають прості гострі пари Giuseppe Zanotti, а Зої Салдана робить ставку на мюлі зі стразами Prada. Не менш актуальні версії можна знайти в колекціях: Bronx and Banco (металізовані мюлі зі стійкими підборами для комфорту протягом дня), Ferragamo (небанальні моделі з численними перемичками біля стопи) та Carolina Herrera (жовті мюлі з романтичними бантами, які підійдуть для ефектних літніх образів).

Ferragamo
Ferragamo

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Окрім гостромодних босоніжок "танга" цього літа дизайнери пропонують вибирати більш елегантне і зручне взуття — відкриті мюлі на підборах, які можуть сміливо залишитись в вашому стилі на кілька сезонів. Головна їхня перевага у відсутності численних завʼязок, застібання яких завжди забирає дорогоцінний час, а застібка нерідко натирає пальці під час носіння. Мюлі мають невисокий підбор, який додає декілька сантиметрів до зросту та формує жіночніший силует. Пропонуємо шукати модні пари в колекції Loewe, які представили майстерно створені босоніжки з вузлом, які виглядають як антуріум, або заглянути до VeronicaBeard і знайти прозорі мюлі в різних кольорах.

Diesel
Diesel

Loewe
Loewe

Veronica Beard
Veronica Beard

Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi

Dion Lee
Dion Lee

Vogue.ua зібрав 10 модних мюлей цього літа, які треба носити вже зараз.

<b>GIA BORGHINI</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.