Зірковий приклад: Кендалл Дженнер демонструє найгарячіші тренди міжсезоння

Кендалл Дженнер часто, свідомо чи ні, стає трендсетеркою, поєднуючи позачасові, вінтажні та популярні речі у своїх образах. Модель є прикладом невимушеного шику та природної елегантності. Під час цьогорічних Олімпійських ігор у Парижі Кендалл Дженнер з'являлася на вулицях міста у спідницях, джинсах та аксесуарах, які вже стали необхідними речами кінця літа та початку осені. Ось три осінні образи зірки, які запам'яталися нам найбільше.

Білі джинси

Незмінним елементом одягом будь-якої пори року є білі джинси. Їх можна носити з майкою та светром, стильно зав'язаним на стегнах або накинутим на плечі, коли спекотно. Кендалл Дженнер обрала білий total look із контрастним коричневим светром. Аксесуарами образу стали протисонцеві окуляри та босоніжки на підборах. У прохолодні дні босоніжки можна замінити кедами — ми вже писали про те, як сучасно носити поєднання джинсів з кедами.

Photo: Enzo Poly

Coperni

Maje

Спідниця сліп

Впізнавана низькою талією та шовковистою текстурою, спідниця сліп була на піку популярності у 1990-х, а зараз є одним з найбільш вишуканих елементів одягу. Замість поєднання її з нарочито елегантними речами, спробуйте підкреслити особливість спідниці звичайними поєднаннями з футболкою та в'єтнамками.

Photo: Instagram @kendalljenner

Jacquemus

Mango

Костюм зі спідницею

Коли ансамбль з жакета та штанів плісе очолює тренди сезону, то костюм зі спідницею привертає увагу, щоб вирізнити вас із натовпу. Найстильнішим варіантом нині є сет у стилі 1960-х у поєднанні з гарно підібраними аксесуарами — лоферами та чорною сумкою — стануть ідеальним мінімалістичним варіантом осені в модному стилі препі.

Photo: Instagram @kendalljenner

H&M
H&M

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE