До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити білі джинси по-скандинавськи цього літа

Білі джинси є синонімом літньої моди в Скандинавії. Саме вдягаючи білу пару штанів тамтешні модниці сигналізують про настання сонячних днів, а ще вони чи не найкраще знаються на найстильніших образах з білими джинсами. Ось п'ять способів носити білі джинси по-скандинавськи цього літа.

Photo: Josefine HJ
Photo: Josefine HJ

Реклама

Повсякденний шик

Ідеальний образ для вечірнього побачення або зустрічі з друзями після роботи має містити білі джинси. Щоб зробити одночасно вишуканий та повсякденний образ, до джинсів вдягніть чорний топ з елегантними деталями, грайливе взуття та яскраві прикраси, які натякатимуть на нечувану розкіш.

Jacquemus
Jacquemus

Jeanerica
Jeanerica

Gucci
Gucci

Aeyde
Aeyde

Щоденна зручність із сорочкою

Щоденні образи із білими джинсами можуть набувати різних форм залежно від вашого настрою. Наприклад, ви можете поєднати джинси із футболкою та в'язаною жилеткою або вдягнути сорочку, а зверху кардиган — на випадок прохолодного вечора. Пара яскравих кросівок буде гарним сучасним доповненням образу.

Joseph
Joseph

Teurn Studios
Teurn Studios

House of Dagmar
House of Dagmar

Adidas
Adidas

Образ для денної вечірки

Для більш святкової події обирайте пару джинсів з елегантними деталями, як висока талія, рівний крій чи цікаві кишені. Також поєднуйте такі джинси із контрастними відтінками, щоб забарвити та полегшити образ.

H&M
H&M
Twist & Tango
Twist & Tango
Another Tomorrow
Another Tomorrow
Cult Gaia
Cult Gaia

Варіант для офісу

Корпоративний дрескод часто не передбачає деніму, однак білі джинси обходять це правило. З білих джинсів обирайте ті, що мають позачасовий дизайн та довжину до щиколотки. Жакет, балетки на плоскій підошві та хустка на шию, щоб додати колірний акцент, складуть влучний образ.

Rodebjer
Rodebjer

Prada
Prada

Toteme
Toteme

Flattered
Flattered

Білий на білому з білим

Біле з білим — вічна класика, яка добре накладається й на стилізацію білих джинсів. Образ з контрастними відтінками білого є найбільш виграшним, щоб створити додаткову глибину та об'єм. Для цього ефекту додавайте аксесуари темнішого білого відтінку.

COS
COS

Weekday
Weekday

Polène
Polène

ATP Atelier
ATP Atelier

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.