До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сліп-спідниця — надійний вибір цього літа

Впізнавана за низькою посадкою, шовкова струмлива сліп-спідниця, яка пережила свій розквіт у 1990-х роках, знову на піку моди завдяки тенденції на спідню білизну напоказ, продемонстровану Gucci, Etro та Miu Miu. У 2023 році вона є універсальною річчю, яку можна носити як на пляжі, так і в місті.

Кейт Мосс, 1995 рік
Кейт Мосс, 1995 рік

Реклама

Атласна спідниця гучно повертається у 2023 році. Цьому завдячуємо перш за все Кейт Мосс, яка в 1990-х уже виводила на модну сцену сліп-сукню. Ця надзвичайно універсальна спідниця, яку можна носити вдень і ввечері, швидко завоювала популярність на подіумах модних показів у всьому світі, зокрема у Tom Ford і Versace.

Miu Miu, весна-літо 2023
Miu Miu, весна-літо 2023

Сліп-спідниця швидко набула статусу культової речі. І оскільки тенденції 1990-х повертаються, цей елемент гардероба тепер на вершині переліку бажань багатьох модниць цього сезону.

Gucci, осінь-зима 2023/2024
Gucci, осінь-зима 2023/2024

Miu Miu, яким часто вдається робити знакові речі, як-от знаменита мікроспідниця минулого літа, також не залишилися осторонь цієї тенденції. Вони представили струмливу сліп-спідницю. А от Gucci роблять ставку на прозору версію з квітковою вишивкою.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Streetstyle-зірки вже додали ці спідниці до своїх гардеробів. Наприклад, законодавиця моди Емілі Ратаковскі зʼявилась у Нью-Йорку в комплекті у білизняному стилі, що складався з кроптопу та асиметричної спідниці. Свій образ вона доповнила парою шкіряних чобіт.

Текст: Alexander Marain

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.