До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити коричневий светр цього сезону

У цю пору року, коли температура починає падати, теплі коричневі светри є тією секретною зброєю, яку кожна модниця повинна мати в своїй шафі. Не тільки тому, що вони теплі, але й тому, що додають стилю будь-якому вбранню. Крім того, вони настільки універсальні, що будуть ідеальним доповненням до спідниць, штанів і різного виду взуття.

Як видно з трендів сезону осінь-зима 2023/2024, за останні кілька місяців коричневі светри знову довели свій великий потенціал. Як доказ – фотозвіти з останніх світових Тижнів моди, де теплі светри цього тону виділяються серед інших. Vogue.ua розібрався, як стильно носити коричневий светр цього сезону.

Реклама

Коричневий светр + трикотажна спідниця + гостроносі туфлі

Цього сезону справжньою сенсацією стали гостроносі туфлі та чоботи. Наприклад, їх можна було побачити на показі Saint Laurent, де Ентоні Ваккарелло спонукав індустрію досліджувати моделі, натхненні 1990-ми, які поєднувалися зі шкіряними спідницями, великими бомберами та одягом, що символізує повернення підплічників. Таким чином, варто наслідувати приклад паризького бренду та використовувати пару гостроносих туфель, щоб створити елегантний образ, який ще більше виділятиме коричневий светр і відповідну спідницю.

В’язаний светр + штани + лофери

Це поєднання сподобається любителям "тихої розкоші". Подібно до того, що можна побачити в колекціях The Row, де правилом є використання одягу у стилі мінімалізм, streetstyle-зірки надали цій пропозиції більш теплу палітру на основі светрів з круглим вирізом, приталених штанів та лоферів. Безсумнівно, ідеальний образ для офісного дрескоду.

Светр з V-подібним вирізом + сорочка + мініспідниця

Кілька місяців тому Гейлі Бібер і Кендалл Дженнер довели, що найкраще носити лофери зі шкарпетками. І хоча це спірне твердження про стиль, правда полягає в тому, що це чудовий спосіб зігрітися. Крім того, поєднуючи цю пару з коричневим светром, смугастою сорочкою та мініспідницею, можна "підморгнути" модному тренду, який домінував як на подіумах, так і на вулицях модних столиць.

Коричневий светр + мініспідниця + ошатне взуття

Є деталі, які перетворюють будь-який наряд на щось надзвичайно стильне. Наприклад, банти, які миттєво надають образу нотку кокетливості та романтичності (недарма блузи з цим декором одні з найбільш елегантних і трендових). Таким чином, лофери з бантом стануть ідеальним взуттям до коричневого светра і мініспідниці з розрізом збоку, оскільки вони без особливих зусиль покращать увесь образ.

Коричневий жакет + коричневий светр + широкі джинси

Згідно з трендами сезону осінь-зима 2023/2024, широкі штани є обов’язковими, а джинси wide leg також важливі для поєднання різних видів одягу в повсякденному стилі. І якщо ми думаємо про зручний і теплий одяг, то в кінцевому підсумку ми думаємо про водолазку, теплу куртку, улюблені мішкуваті джинси і, звичайно ж, зручні черевики.

Коричневий светр в рубчик + кольорова мініспідниця + босоніжки на підборах

Теплі коричневі светри – відмінна основа для створення солідного образу. І, як бачимо, для цього не потрібно багато одягу. Іноді краще – менше, і все, що потрібно, це мініспідниця яскравого кольору і пара босоніжок на високих підборах, щоб підкреслити фінальний образ.

Коричневий светр + мідіспідниця + взуття на пласкій підошві

Streetstyle-зірки перетворюють светр темно-коричневого кольору в ідеального союзника для спідниці довжини міді. Просте вбрання, яке нагадує, що не можна недооцінювати силу мінімалізму.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.