До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 модних лоферів, на які варто звернути увагу

Лофери — зручне неформальне взуття без шнурків — були широко поширені серед студентів у 1930-х роках і стали одним із символів стилю препі. Проте вони вийшли з тіні шкільної форми і тепер дефілюють на подіумах сезон за сезоном. Якщо в 1950-х роках Gucci робили ставку на класичні моделі з металевою пряжкою, які перетворили на символ свого бренду, то Prada пропонують нам нові версії лоферів — з масивною підошвою. Тому не дивно, що це взуття є незамінною базою гардероба. Vogue.ua зібрав 5 головних моделей лоферів, на які варто звернути увагу.

Реклама

З тракторною підошвою

Лофери з тракторною підошвою, безсумнівно, є однією з найпопулярніших версій, які ми бачимо на streetstyle-інфлюєнсерках і знаменитостях. Найчастіше модниці вибирають лофери Prada, вписуючи їх у різні образи. Олівія Палермо носить лофери з товстою підошвою і помітним трикутним логотипом з колготками в сітку і білою мініспідницею, а Гейлі Бібер поєднує масивну модель з капроновими панчохами і сукнею-жакетом.

Олівія Палермо
Олівія Палермо

Класика

Чорна шкіра, пласка підошва та звужений силует — ось головні риси класичних лоферів, які ніколи не вийдуть із моди. З матової чорної шкіри чи лаковані — є різні цікаві варіанти. Стильні версії шукайте в колекції Gucci весна-літо 2024, які Сабато де Сарно пропонує міксувати з мініспідницями та пальтами.

Двокольорові

Двокольорові мокасини, популярні в 1950-х роках, зберігають свій ностальгійний шарм і зараз. Щоб ваш образ мав більш сучасний вигляд, пропонуємо носити чорно-білі лофери з короткою спідницею, бомбером і максішарфом, недбало перекинутим через шию, або з бермудами і білим тренчем.

Срібні

Незаперечно, що тенденція на металік залишиться з нами ще як мінімум на рік. Сріблясті відтінки зараз можна побачити скрізь — від курток і топів до сумок і взуття. Спробуйте розбавити свій гардероб сріблястими лоферами замість чорних.

Білі

Білі лофери стали цікавою і більш вишуканою альтернативою білим кросівкам. Ми рекомендуємо носити їх без шкарпеток. Можна вибрати максимально елегантний варіант із білою пласкою підошвою або ж зробити ставку на модель із контрастною чорною підошвою, як у Каро Даур.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.