Streetstyle: як носити майку цього літа — 5 стильних ідей

Крім стандартного поєднання майки з шортами є ще кілька комбінацій, які полегшать спекотні літні дні та матимуть стильний вигляд. Цього літа майку носять навіть в офіс, достатньо правильно поєднати її зі штанами. Також не нехтуємо яскравими кольорами та силуетами. Далі 5 стильних ідей, як носити майку влітку 2024.

Launchmetrics

Біла майка з мідіспідницею

Завдяки всеохопній популярності стилю бохо цього літа актуальними є мідіспідниці з легких тканин. Білу майку поєднуйте зі спідницею з квітковим або етнічним принтом.

Getty Images

Launchmetrics

Сіра майка з костюмними штанами палаццо

Сірий колір зазвичай є популярним у прохолодні місяці, однак влітку саме він є гарним варіантом для створення консервативного офісного образу з широкими штанами палаццо. Такий дует майки та штанів добре поєднується з лоферами та босоніжками.

Launchmetrics

Launchmetrics

Яскрава майка

Варто пам'ятати й про те, що літо все ж таки є сезоном яскравих та соковитих кольорів. Поєднаєте ви жовту майку з напівпрозорою спідницею в тон чи червону майку з капрі та босоніжками Teva — головне додати більше кольорів у своє літо.

Launchmetrics

Launchmetrics

Асиметрична майка

Навіть така проста річ, як майка, може мати цікавий крій. Асиметричні бретельки створять нетипову модель майки, з якою можна стилізувати вишуканий casual look.

Launchmetrics

Смугаста майка

Смужка є головним принтом цього літа. Поєднайте смугасту майку з вільними білими джинсами — і день у місті пройде в комфорті.

Getty Images

Популярне на VOGUE